Cel mai sofisticat HR-V de pana acum ajunge si in Europa. Cu ce imbunatatiri si motorizari noi vine SUV-ul asiatic

Cel mai sofisticat HR-V de pana acum ajunge si in Europa. Cu ce imbunatatiri si motorizari noi vine SUV-ul asiatic
  • Honda HR-V facelift debuteaza si in Europa
  • Imbunatatirile sunt mai degraba minore
  • Doua motorizari noi din primavara lui 2019
Distribuie pe Facebook

Honda HR-V a primit in urma cu cateva luni un facelift si dupa ce a fost lansat pe piata din Japonia este acum timpul ca SUV-ul subcompact sa ajunga si in Europa. Imbunatatirile estetice sunt minore insa din 2019 clientii vor putea opta pentru doua motorizari noi.

Constructorul nipon de automobile a inceput anul in forta. Primele imagini si informatii despre HR-V facelift au aparut in luna ianuarie, ca in februarie SUV-ul subcompact sa fie deja disponibil pe piata din Japonia.

Honda HR-V facelift

La cateva luni distanta, HR-V facelift se pregateste de lansarea pe Batranul Continent, unde livrarile sunt programate sa demareze in luna octombrie.

Honda HR-V facelift

Noutatile propuse de Honda sunt mai degraba minore, fie ca ne referim la cele estetice, fie ca vorbim de gama de motorizari care include momentan numai un agregat pe benzina. Este vorba despre aceeasi unitate i-VTEC de 1.5 litri, capabila de 130 de cai putere si 155 Nm cuplu, disponibila si pana in prezent.

Honda HR-V facelift

Din punct de vedere estetic, modelul japonez vine cu o actualizare la panoul lucios de deasupra grilei, prize de aer mai proeminente in bara frontala, faruri cu lumini de zi LED in standard, un panou cromat deasupra hayon-ului, modificari subtile la nivelul stopurilor, evacuare cu finisaj nou si un set de jante cu design nou si diametru de 17 inch.

Honda HR-V facelift

Honda HR-V era disponibila pana acum in sapte nuante de caroserie insa odata cu acest facelift paleta se imbogateste cu inca o culoare si anume Midnight Blue Beam Metallic.

Honda HR-V facelift

Asiaticii au lucrat la calitatea materialelor si finisajelor interioare, iar in noua configuratie, habitaclul promite o antifonare mai buna. In plus, unele versiuni (cel mai probabil cele situate mai sus in gama) vor primi in premiera sistemul Active Noise Cancellation.

Honda HR-V facelift

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, clientii vor putea opta pentru inca doua motorizari noi din primavara anului viitor. Este vorba despre o varianta turbo a actualului agregat pe benzina de 1.5 litri (VTEC Turbo) dar si despre un diesel i-DTEC de 1.6 litri.

Honda HR-V facelift

Acesta din urma dezvolta 120 de cai putere si 300 Nm cuplu. Motorizarea era disponibila si pana de curand in oferta si a fost deja anuntata si pe Civic.

Honda HR-V facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Honda HR-V facelift
mai multe