Cele mai nereusite renasteri ale unor modele auto in 2012

Cele mai nereusite renasteri ale unor modele auto in 2012
Distribuie pe Facebook
Daca anul trecut se vorbea de cele mai bune reproiectari de masini, nu acelasi lucru il putem spune despre urmatoarele modele. Sa vedem cele mai proaste designuri refacute.
Companiile de masini, care oricine altcineva, spera mereu la laude. Iar atunci cand fac o reproiecteare vor sa auda ca defectele anterioare au fost rezolvate, iar noi elemente au fost introduse care sa le faca mai atragatoare pentru clienti.
Din pacate, nu toate designurile castiga laude. Mai exact, multi atrag ostilitati si mai mari fata de produsele lor si refac concepte cu si mai multe defecte. Sa vedem care sunt cele mai prostea reproiectari de masini in 2012.
Honda Civic 2012
Honda Civic, modelul2012, aajuns destul de greu pe piata. Echipa e desing a pus la bataie un plan ca sa faca un model mai incapator, tiocmai in mijlocul productiei, iar apoi a mers inapoi catre modelul subtire pe care il stim.
Potrivit criticilor, amanarea nu a meritat. Cu toate ca Civic-ul ofera in continuare comoditate si economie la combustibil, aceste caracteristici nu pot compensa pentru un design prost si un echipament invechit. Toate aceste "imbunatatiri" au dus la o scadere a vanzarilor.
Crysler 200

Crysler Sebring si-a schimbat numele in Crysler 200 la sfarsit lui 2011. Potrivit criticilor, mult mai mult decat atat a fost schimbat, insa nu neaparat in bine.

Potrivit acestora, noul design nu este altceva decat o masura de piata pentru a tine clientii ocupati pana la lansarea noului model de sedan, care va avea loc anul viitor. Intre timp, cei care cauta un sedan mijlociu,trebuie sa se multumeasca cu designul nerafinat si interiorul mediocru a modeului Crysler 200.

Mazda 2

Mazda 2 este o masina moca. Pe langa pretul modest, oamenii aleg masinile mici pentru o manevrare usoara si economie la combustibil. Potrivit criticilor, Mazda 2 are multe caracteristici ale modelului anterior, si prea putine noi.

Motorul este clab, cabina este zgomotoasa, iar lista incorporarilor standard este mica. Cu toate astea, poate o singura caracteristica buna este ca noile imbunatatiri aduse la motor il fac sa consume cu un galon mai putin pe mila, atat in oras, cat si afara.

Nissan Quest

Nissan Quest nu are nicio caracteristica asteptata de consumatori de la un minivan. Nu are locuri suficiente pentru 8 pasageri, nu este economic din punct de vedere al combustibilului. Quest-ul poate duce maxim 7 pasageri si are spatiu de depozitare mai putin decat competitorii sai.

Mitsubishi Outlander Sport

Designerii acestui vehicol sport ar trebui sa se documenteze despre ce insemna un automobil sport. Exact asta au ratat constructorii atunci cand au proiectat aceasta masina despre care criticii spun ca, singurul element sport din ea se afla in nume.

Criticii spun ca masina nu are performanta si este extreme de zgomotoasa la viteza. De asemenea, atle probleme sunt la capitolul manevrare, spatiu limitat de depozitare si functionarea proasta a motorului. Asta pe langa o estetica indoielnica.

Jeep Compass

In 2001, americanii au vorbit, iar cei de la Jeep au ascultat. Consumatorii aveau multe probleme cu noul Jeep Compass, asa ca acesta a mers la refacere - cu un interior noiu, un nou stil, si io caracteristica "macho".

Din pacate, compania nu a adresat problemele adevarate, care nu avea de-a face cu felul in care arata masina. Clientii se plang de scaune incomode, vizibilitate scazuta si cabina zgomotoasa.

Nissan Versa

Clientii care cauta un sedan incapator si economic ar putea alege mai prost decat modelul din 2012 al masinii Nissan Versa. Cu toate astea, criticii vor mai mult decat ata, asa ca in opinia loc, noul model este un pas in spate pentru Nissan. Plangeri au aparut la capitolele: zgomot de cabina, greutate in manevrare si interior care pur si simplu arata ieftin.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2012