Cele mai noi imagini cu Megane RS ne arata motorul de 300 CP ascuns sub capota sportivei franceze. FOTO

Cele mai noi imagini cu Megane RS ne arata motorul de 300 CP ascuns sub capota sportivei franceze. FOTO
  • Urmatorul Megane RS ni se prezinta prin intermediul unor noi imagini spion
  • Sportiva de origine franceza scoate la inaintare inclusiv motorul de 300 CP
  • Doua dintre aceste fotografii surprind consola centrala si scaunele fata
Distribuie pe Facebook

In timp ce oficialii Renault incearca din rasputeri sa pastreze misterul care planeaza deasupra urmatorului Megane RS, internetul vine astazi cu noi dezvaluiri despre cea de-a treia generatie a sportivei de origine franceza.

Chiar daca nu va debuta in mod public mai devreme de toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto International de la Frankfurt isi va deschide larg portile, noul Renault Megane RS nu mai reprezinta deja niciun mister pentru nimeni.

Ba dimpotriva: cea de-a treia generatie a sportivei de origine franceza a fost surprinsa pana acum in nenumarate ipostaze, atat la interior, cat si la exterior, fara niciun soi de camuflaj care sa ascunda munca departamentului de design.

Respectiva serie de imagini cu noul Renault Megane RS continua astazi cu patru fotografii proaspete, una dintre acestea prezentand de aproape motorul turbo de 300 de cai putere - potrivit ultimelor zvonuri, ascuns sub capota.

In alte doua poze putem admira inca o data, daca mai era nevoie, cabina generatiei cu numarul trei a sportivei de origine franceza sau, mai corect spus, modul in care au fost creionate anumite detalii, precum consola centrala sau scaunele fata.

Pana la aparitia altor materiale ce au ca subiect principal noul Renault Megane RS, reamintim ca acesta va fi disponibil la vanzare in doua versiuni de cutie - una manuala si una cu dublu ambreiaj, si alaturi de un sistem de directie integrala.

Motorizarea celei de-a treia generatii a sportivei de origine franceza ramane, pentru moment, un mare mister, anumite voci mizand pe o unitate turbo, in timp ce altele merg pe o varianta imbunatatita a noului 1.8 de pe Alpine A110.

Asa cum precizam si anterior, noul Renault Megane RS va debuta in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt, eveniment programat sa se desfoasare in perioada 14 - 24 septembrie.

Renault Megane RS - Poze cu motorul

Renault Megane RS - Poze cu motorul

Renault Megane RS - Poze cu motorul

Renault Megane RS - Poze cu motorul

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 August 2017