Chevrolet Camaro Hot Wheels va fi prezentat la Paris

Chevrolet Camaro Hot Wheels va fi prezentat la Paris
Automobilul Chevrolet Camaro Hot Wheels va fi prezentat in cadrul expozitiei "Foire de Paris", ce va avea loc in capitala Frantei intre 30 aprilie si 12 mai.
Distribuie pe Facebook

Chevrolet Camaro Hot Wheels le va aduce cu siguranta vizitatorilor nostalgia copilariei, mai ales ca Hot Wheels este o marca de masinute de jucarie, ce a fost lansata in 1968 de producatorul de jucarii Mattel. Imediat dupa aparitia acestor masinute, au fost create, in 1968, mai multe machete, dintre care prima a fost modelul Custom Camaro de culoare albastru inchis.

Chevrolet Camaro Hot Wheels a fost prezentat in premiera, in luna octombrie a anului trecut, la Salonul SEMA din Las Vegas si este primul autovehicul de serie de acest tip care a fost pus in vanzare vreodata de un producator auto.

In ceea ce priveste performantele, Chevrolet Camaro Hot Wheels Edition este o versiune cu motor V8 de 6,2 litri si transmisie atat manuala, cat si automata.

Chevrolet Camaro Hot Wheels prezinta, de asemenea, si un design unic. Acesta are jante negre pe 20 de inci, o capota in doua nuante mate si elemente grafice de camuflaj pe panoul cu lampile din spate, dar si elemente grafice sub forma de flacara pe aripi.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Chevrolet Camaro Hot Wheels Edition
mai multe