Chevrolet lanseaza noul Aveo

Chevrolet lanseaza noul Aveo
La Paris va fi prezenta in standul Chevrolet noua generatie de Aveo, masinuta de talie mica destinata clientilor tineri. Prin aspectul sau sportiv si modern, noul Aveo se adreseaza in principal tinerilor si este un semn ca marca americana doreste sa se impuna si in acest segment pe piata europeana.
Distribuie pe Facebook

Noul Chevrolet Aveo va fi disponibil incepand cu 2011 avand mai multe motorizari. Este vorba de motoare pe benzina, dar si diesel. Cel mai mic motor pe benzina este un 1.2 litri de 70 sau 86 cp, urmatorul este de 1.4 litri si 100 cp, iar cel mai puternic este cel de 1.6 si 115 cp. Cand vine vorba de economie, cel mai bun este un motor diesel. Pentru asta, Aveo va avea un motor de 1.3 litri diesel de 75 si 95 de cp, echipat cu sistemul ecologic start/stop.

Chevrolet lanseaza noul Aveo

In plus, Aveo mai vine cu o noutate - cutie de viteze automata cu 6 trepte, in premiera pentru o masina mica. In rest, masinile Aveo vor avea cutii manuale in 5 si 6 trepte, in functie de motorizare.

Chevrolet lanseaza noul Aveo

Aveo se doreste a fi o masina sigura si fiabila, iar pentru asta inginerii de la Chevrolet au montat diverse sisteme, precum ABS, ESC si EPS, dar au fost si imbunatatite directia, suspensia si franarea. Si la interior noul model este restilizat, incepand cu scaunele si consola centrala, pana la sistemul audio si ceasurile de bord. Totul a fost facut pentru a fi pe placul clientilor tineri, cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani. Pentru asta, nu s-a uitat nici de dorinta soferilor tineri de a-si conecta iPod-ul la unitatea centrala de sunet a masinii, asa ca un MP3 Player este acum dotat si cu intrare pentru un asemenea gadget, sau poate fi conectat prin bluetooth sau USB.

Aveo isi va anunta preturile in cadrul Salonului Auto de la Paris, insa stim cu siguranta ca acesta se va face si in varianta sedan, dar nu si in cea cu 3 usi.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2010