Chiar inainte de a fi inlocuit, Audi-ul Q3 primeste un facelift si o noua editie speciala

Chiar inainte de a fi inlocuit, Audi-ul Q3 primeste un facelift si o noua editie speciala
  • Audi-ul Q3 a primit un facelift si o noua editie speciala
  • Botezata S Line Competition, aceasta vine cu mai multe modificari de ordin estetic
  • Noul Q3 facelift va ajunge in showroom-uri din aceasta toamna
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele mai populare crossovere de pe piata, Audi-ul Q3, a primit un facelift si o noua editie speciala, botezata S Line Competition Special Edition.

Pana cand vor lansa cea de-a doua generatie a crossover-ului Q3, nemtii de la Audi au infrumusetat putin actualul model, care beneficiaza acum de un facelift si de o noua editie speciala, S Line Competition.

Audi Q3 facelift

Lista modificarilor este una cuprinzatoare si include printre altele, prize de aer mai mari, grila frontala finisata in nuanta Stone Gray si o noua culoare exterioara care o inlocuieste pe actuala Tundra Brown, numita Camouflage Green.

Audi Q3 faceliftAudi Q3 facelift

Clientii care prefera o infatisare ceva mai sportiva pot alege pachetul exterior S Line care vine acum cu un design de tip diamant pentru grilajul prizelor de aer, finisaj lucios pentru grila frontala, o noua buza fata si un scut gri mat.

Audi Q3 facelift

Editia speciala Competition este bazata pe pachetul S Line si propune mai multe accesorii negre, precum barele transversale, capacele oglinzilor retrovizoare sau manerele usilor, iar partea de jos a barei spate si eleronul discret pozitionat deasupra lunetei finisate in negru lucios.

Audi Q3 facelift

Acest pachet special este completat de un set de jante negre pe 19 inch, de emblemele S Line montate pe aripile din fata, si nu in ultimul rand de o suspensie sport, sistemul dinamic Audi Drive Select si sistemul de infotainment destinat soferului.

Audi Q3 faceliftAudi Q3 facelift

In timp ce pretul de pornire pentru varianta standard pleaca de la 30.100 de euro, modelul echipat cu pachetul S Line Competition va porni de la 33,050 euro. Aceste cifre se aplica pietelor din Germania si din celelalte tari europene, unde Audi-ului Q3 facelift va putea fi achizionat incepand din aceasta toamna.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Audi Q3 facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2016