Chinezii au lansat pe piata masina cu frigider si ceainic. Video

Chinezii au lansat pe piata masina cu frigider si ceainic. Video
  • Chinezii au lansat pe piata masina cu frigider si ceainic
  • Lista atractiilor principale continua cu scaunele cu masaj si connsola centrala plimbatoare
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua cu scaunele cu masaj si connsola centrala plimbatoare.

Chinezii de la Roewe au pregatit cumparatorilor de monovolume probabil cea mai excentrica optiune din acest segment. Disponibila in schimbul unei sume minime care echivaleaza cu 27.000 de dolari, masina scoasa la vanzare sub denumirea de iMax 8 se remarca numaidecat prin grila frontala de dimensiuni generoase.

Reteta specifica departamentului exterior cuprinde inclusiv faruri unite cu o banda iluminata de LED-uri si nenumarate accente cromate cu model, dupa cum se poate observa si in urmatorul video.

Chinezii de la Roewe au lucrat, cel putin la fel de mult, si la interiorului respectivului monovolum, acolo unde cumparatorii masinii scoase la vanzare sub denumirea de iMax 8 vor descoperi si o pereche de display-uri uriase, color. Plus un set de guri de ventilatie care lasa impresia ca se intind pe toata latimea plansei de bord.

Seria vestilor bune continua cu scaunele individuale, cu functie de masaj, printre altele, de pe randul cu numarul doi, dupa cum se poate observa si in urmatorul video, mai lung de sase minute.

Chinezii de la Roewe vor mai oferi cumparatorilor de monovolume, in cazul in care acestia aleg sa opteze pentru masina scoasa la vanzare sub denumirea de iMax 8, si o consola centrala ce se deplaseaza automat la simpla apasare a comenzilor din partea superioara. Cu un compartiment refrigerator si chiar set de ceai in dotare.

Daca vine vorba, in schimb, despre departamentul tehnic, sub capota se regaseste un benzinar turbo de doi litri si aproximativ 324 de cai, cuplat la o cutie automata cu opt trepte de viteza.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Martie 2021