Chinezii care au cumparat Volvo lanseaza o noua masina pe piata. Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar acum

Chinezii care au cumparat Volvo lanseaza o noua masina pe piata. Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Chinezii care au cumparat Volvo lanseaza o noua masina pe piata
  • Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie inclusiv un benzinar turbo de numai 1.5 litri, cu trei cilindri in linie si pana la 255 de cai putere.

Chinezii de la Geely au publicat in cursul acestei dimineti, cu numai cateva clipe in urma, primele imagini si detalii ale masinii cunoscute in interiorul companiei care a cumparat Volvo sub numele de cod KX11. Asteptata sa ajunga in showroom-uri, la vanzare, inainte de sfarsitul anului curent, respectiva creatie se remarca printr-un design agresiv la nivelul partii frontale, cu o grila supradimensionata a radiatorului si nervuri pentru capota.

Lista atractiilor exterioare continua cu mai multe accente cromate, faruri cu lumini de zi incluse si stopuri unite cu o banda iluminata cu LED-uri, printre altele.

Ingredientele specifice cabinei raman, pentru moment, una dintre necunoscutele majore ale momentului, chinezii de la Geely preferand sa precizeze, in schimb, ca masina cunoscuta in interiorul companiei care a cumparat Volvo sub numele de cod KX11 va fi construita pe platforma Compact Modular Architecture sau, pe scurt, CMA. Platforma folosita si in cazul altor produse ale grupului, precum noul Polestar 2, daca te intrebai cumva.

Sub capota, dupa cum anuntam si anterior, clientii vor avea la dispozitie inclusiv un benzinar turbo de numai 1.5 litri, cu trei cilindri in linie si pana la 255 de cai.

Valorile maxime ale respectivului sistem de propulsie plug-in hybrid cuprind si un cuplu de peste 400 Nm. Pentru amatorii de optiuni clasice, fara motoare electrice in dotare, chinezii de la Geely afirma ca masina cunoscuta in interiorul companiei care a cumparat Volvo sub numele de cod KX11 a pregatit un benzinar turbo de doi litri, cu patru cilindri in linie si 235 de cai putere, fara a dezvalui insa si eventualele performante, consumul etc.

Geely KX11

Geely KX11

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Februarie 2021