Chinezii care au cumparat Volvo vor sa scoata pe piata o masina pentru cei care nu-si permit un X6

Chinezii care au cumparat Volvo vor sa scoata pe piata o masina pentru cei care nu-si permit un X6
  • Chinezii care au cumparat Volvo vor sa scoata pe piata o masina pentru cei care nu-si permit un X6
  • Este vorba despre Geely FY11, un SUV Coupe cu platforma de Volvo XC40 si benzinar 2.0 turbo de 238 CP
  • Automobilul va oferi in cea mai sportiva versiune disponibila inclusiv un sistem de tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii neoficiale ale noului Geely FY11 au ajuns pe internet in urma cu doar cateva momente, punand astfel capat tuturor misterelor care inca mai planau asupra design-ului exterior si interior.

Geely, compania chineza care a cumparat Volvo inca de la inceputul acestei decade, in anul 2010, vrea sa isi extinda oferta in materie de automobile. Potrivit presei asiatice, gama producatorului care mai detine in portofoliu marci precum Lotus, Proton sau Lynk & Co se imbogati in urmatoarea perioada cu...

... un SUV Coupe. Primele fotografii neoficiale ale viitorului FY11 au ajuns deja pe internet, chiar in urma cu cateva momente, si scot la iveala un design familiar la nivel de exterior, atat forma generala a caroseriei in cinci portiere, cat si anumite detalii particulare ducandu-ne cu gandul la un BMW X6 de generatia a doua.

In ceea ce priveste departamentul interior, automobilul pregatit de chinezii de la Geely vine cu doua display-uri supradimensionate in bord, dar si cateva elemente vizuale... imprumutate, din nou, de la diverse modele europene. Printre acestea, schimbatorul cutiei de viteze ori joystick-ul din dotarea tunelului central.

Din punct de vedere tehnic, singurele informatii disponibile cu privire la viitorul FY11 anunta o platforma de Volvo XC40, plus un benzinar 2.0 turbo cu 238 de cai putere pentru varful de gama. Totodata, configuratia de top a respectivului SUV Coupe mai include in dotarea de serie si un sistem de tractiune integrala.

Geely FY11 - Primele poze

Geely FY11 - Primele poze

Geely FY11 - Primele poze

Geely FY11 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Ianuarie 2019