Cinci motorizari, doua echipari si preturi imbatabile. Asta le propune noul Opel Crossland X romanilor

Cinci motorizari, doua echipari si preturi imbatabile. Asta le propune noul Opel Crossland X romanilor
  • Opel a publicat preturile noului Crossland X pentru piata din Romania
  • Acesta propune doua echipari si cinci motorizari
  • Cel mai accesibil Crossland X pleaca de la 12.920 de euro
Distribuie pe Facebook

SUV-ul de segment B care a inlocuit Meriva este de acum disponibil si in Romania. Alaturi de lista de preturi, Opel e publicat si gama completa de motorizari dar si echiparile cu care noul Crossland X vrea sa fure din clientii Renault-ului Captur.

Constructorul din Russelsheim a lansat noul Crossland X cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, iar la scurt timp dupa aceasta, inlocuitorul modelului Meriva a ajuns in showroom-urile din Germania.

Opel Crossland X

Cu o intarziere de cateva luni, noul crossover ajunge acum si in Romania, prilej cu care Opel a publicat mai multe informatii despre motorizari si echipari dar si lista completa de preturi. Pentru inceput, trebuie sa stii ca noul Crossland X propune trei motorizari pe benzina si doua diesel-uri, dar si doua niveluri de echipare, Enjoy si Innovation.

Opel Crossland X

Fanii unitatilor pe benzina vor putea opta pentru propulsorul de 1.2 litri, disponibil in trei configuratii de putere (81, 110 si 130 de cai), iar cei care prefera agregatele diesel vor avea la dispozitie motorul de 1.6 litri. Acesta din urma este oferit in varianta de 99 de cai, sau in cea de 116 cai putere.

Opel Crossland X

In functie de motorizarea aleasa si desigur de echipare, acestea pot fi cuplate la o cutie de viteze manuala cu cinci sau sase rapoarte, sau la una automata cu sase trepte, cu precizarea ca aceasta este oferita exclusiv pentru benzinarul de 110 cai putere.

Opel Crossland X

In ceea ce priveste preturile de pornire, cel mai accesibil Opel Crossland X vine in varianta de echipare Enjoy, cu cel mai slab propulsor pe benzina si cu transmisie manuala cu 5 viteze. Acesta costa de la 12.920 de euro in sus, iar lista de dotari standard include printre altele asistenta la pornirea in panta, avertizare pentru parasirea benzii de rulare, Opel OnStar sau sistem de recunoastere a semnelor de circulatie.

Opel Crossland X

Cel mai ieftin diesel porneste de la 15.320 de euro cu TVA si propune echiparea Enjoy, cutie de viteze manuala cu 5 rapoarte si motor de 1.6 litri cu 99 de cai putere.

Opel Crossland X

In partea superioara a gamei regasim Crossland X cu propulsorul diesel de 116 cai putere, cutie manuala cu 6 trepte si echiparea Innovation, care are un pret de pornire de 17.570 de euro. Cel mai scump benzinar costa 17.350 de euro cu TVA si ofera unitatea pe benzina de 110 cai putere si transmisia automata cu 6 trepte.

Opel Crossland X

Opel Crossland X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Opel Crossland X
mai multe