Citroen a copiat Dacia cand a lansat masina asta. Preturile pornesc de la putin peste 14.000 de euro

Citroen a copiat Dacia cand a lansat masina asta. Preturile pornesc de la putin peste 14.000 de euro
  • Primele imagini si detalii oficiale ale noului Citroen C3L au ajuns mai devreme pe internet
  • Berlina cu alura de crossover a producatorului francez va fi vanduta exclusiv pe piata din China
  • Preturile masinii cu motor de 1.2 litri si 114 CP se ridica la echivalentul a 14.252 de euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie un benzinar turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.2 litri, care dezvolta 114 cai putere, potrivit primelor informatii neoficiale.

Iti mai aduci aminte de Dacia Logan Stepway? Ei bine, berlina romaneasca cu alura de... crossover pare sa fi inspirat, intr-o oarecare masura, reteta celei mai noi masini pe care Citroen se pregateste sa o lanseze pe piata auto din China.

Cunoscuta sub numele de C3L, nonconformista creatie a producatorului francez cu sediul in Saint-Ouen-sur-Seine se remarca numaidecat prin garda la sol specifica mai degraba unui SUV decat unui sedan.

Citroen C3L - Primele poze

Citroen C3L - Primele poze

Citroen C3L - Primele poze

Asamblata chiar in China, de asocierea Dongfeng-PSA, respectiva masina mai are de anuntat si o lungime de peste 4.5 metri, in timp ce ampatamentul se ridica la 2.655 de milimetri. Sub capota, in schimb, propulsia va fi asigurata de catre...

... ei bine, o motorizare turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.2 litri, pe benzina, despre care presa de specialitate scrie ca dezvolta o putere maxima de 114 cai - plus un cuplu total de 190 de Nm.

Potrivit celebrei publicatii CarNewsChina, vanzarile noului Citroen C3L vor debuta in cel de-al doilea trimestru al anului in curs. Conform sursei mentionate anterior, preturile vor porni de la 110.000 de yuani (echivalentul a 14.252 de euro).

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Citroen C3L - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2020