Citroen a prezentat in premiara nationala noul C-Elysee la SAB 2012

Citroen a prezentat in premiara nationala noul C-Elysee la SAB 2012
CITROEN prezinta, in premiera in fata publicului roman, la SAB 2012, modelul Citroen C-Elysee, un vehicul echilibrat, ale carui stil si caracteristici ofera un raspuns specific la nevoile clientilor in cautarea unui sedan atragator la un pret convenabil. C-ELYSEE poate fi comandat de la un pret competitiv pentru segmentul berlinelor compacte in functie de nivelul de echipare, acum cu un discount de 1300 Euro, TVA inclus. O performanta economica foarte atractiva.
Distribuie pe Facebook

CITROEN C-ELYSEE este un vehicul conceput, in primul rand, pentru a raspunde cerintelor pietelor internationale, ilustrand experienta marcii in termeni de confort si suspensie, oferind o senzatie de siguranta si adevarate placeri la volan chiar si in cele mai extreme conditii. CITROEN C-ELYSEE este un model care demonstreaza experienta marcii si in ceea ce priveste calitatea si tehnologia, ilustrate de noul motor VTi 72, conceput pentru performanta, consum redus de carburant si durabilitate.

Disponibil in trei niveluri de echipare, denumite sugestiv Attraction, Seduction si Exclusive, CITROEN C-ELYSEE prezinta numeroase atuuri avand un design cu linii elegante, sculptate si o calitate a finisajelor remarcabila, demonstrand experienta marcii in ceea ce priveste trenul de rulare, calitatea si tehnologia.

Citroen C-Elysee a fost conceput pentru a rezista trecerii timpului si a kilometrilor. Conditiile extreme de drum din unele tari, precum Romania, au fost luate in considerare in stadiul de design. Acest lucru se reflecta in garda la sol si anvelopele potrivite, protectie suplimentara sub caroserie, design ranforsat al caroseriei. Toate aceste ajustari asigura fiabilitatea modelului Citroen C-Elysee. Ca dovada, acesta a fost testat pe o distanta de peste 4 milioane de kilometri pe tot globul, in toate conditiile rutiere (frig, praf, circuit, etc.).

Citroen a prezentat in premiara nationala noul C-Elysee la SAB 2012

Citroen C-Elysee imbina un pret atractiv, incepand de la 10.900 euro cu TVA inclus pentru versiunea Attraction 1,2i 72 CP cu cutie manuala, cu functionalitatea si calitatea tuturor vehiculelor marcii. Costurile de intretinere sunt si ele scazute datorita motoarelor eficiente, frecventei de mentenanta adaptata, precum si materialelor robuste. Citroen C-Elysee este conceput cu adevarat pentru utilizare intensiva.

Alaturi de C-Elysee, in cadrul Salonului Auto Bucuresti 2012, care se desfasoara la Romaero Baneasa in perioada 19-28 octombrie, vor fi expuse modelele reprezentative ale gamei Citroen, o gama de produse ce conjuga creativitatea, tehnologia si curajul de a inova, valori promovate de Marca.

Timp de 10 zile, vizitatorii Salonului pot descoperi in standul CITROEN modele din gama de autoturisme a marcii precum Citroen C1 Facelift, vehiculul ideal pentru oras, Citroen C3 cu parbrizul Zenith care ofera o experienta unica la volan, prin senzatia de libertate si deschidere, C4 sau C5 Tourer Facelift care evolueaza pentru a raspunde codurilor si ambitiilor actuale ale marcii, Citroen DS3 care ofera posibilitati multiple de personalizare prin colectiile de teme de plafon si versiunile speciale Racing, Citroen DS4, un coupe cu multe calitati ce raspunde la o gama larga de asteptari prin design curajos si vitalitate si DS5, cel mai recent model al liniei DS care se adreseaza persoanelor dinamice, aflate in cautarea unei noi abordari moderne a segmentului premium. De asemenea, vizitatorii mai pot descoperi in zona destinata expunerii vehiculelor utilitare modelele Berlingo, Jumpy si Jumper.
Distribuie pe Facebook
mai multe