Citroen anunta noua editie speciala DS3 World Paris

Citroen anunta noua editie speciala DS3 World Paris
  • Citroen dezvaluie noul DS3 World Paris
  • Modelul se bucura de numeroase atingeri speciale
  • Productia va fi limitata la doar 15 exemplare
Distribuie pe Facebook

Deschiderea primului showroom dedicat modelelor DS in capitala Frantei marcheaza si introducerea pe piata a editiei speciale Citroen DS3 World Paris, ce va fi fabricata in numai 15 exemplare.

Incepand cu data de 27 a acestei luni, Parisul va deveni gazda primului showroom dedicat modelelor Citroen DS situat pe Batranul Continent. Pentru a marca acest important eveniment, constructorul din Hexagon a anuntat debutul editiei Citroen DS3 World Paris, editie care va fi fabricata numai 15 exemplare.

Dar exclusivitatea nu este singura atractie principala a modelului frantuzesc. Pe langa acest aspect, noul Citroen DS3 World Paris mai impresioneaza si prin caroseria sa finisata intr-o nuanta mata de gri, lista cu atingerile speciale regasite la nivelul exteriorului continuand cu plafonul de culoare maronie, culoare maronie cu care ne mai intalnim si la nivelul jantelor din aliaj, ce masoara 17 inci.

In ceea ce priveste interiorul sau, noua editie Citroen DS3 World Paris se bucura de prezenta a numeroase insertii de piele Nappa cusute cu ata bej, nota finala fiind data de placuta numerotata, realizata din lemn autentic, care-ti va aminti pentru totdeauna cat de special este automobilul pe care il conduci.

Referitor la lista de preturi, acesta ramane unul dintre marile mistere ale impresionantului hatchback frantuzesc. De asemenea, compania din Hexagon nu a anuntat nici gama de motorizari in compania careia va fi disponibila noua editie speciala Citroen DS3 World Paris.

Citroen DS3 World Paris

Citroen DS3 World Paris

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Noiembrie 2013