Citroen DS3 Cabrio - Sic si cabrio

Citroen DS3 Cabrio - Sic si cabrio
Desi au mai ramas doar cateva ore pana la sfarsitul sau calendaristic, vara se prelungeste in mod oficial cu inca cel putin o luna pentru a intampina cu soare si caldura proaspat-dezvaluitul Citroen DS3 Cabrio.
Distribuie pe Facebook

Urmand a-si face prima aparitie publica in cadrul Salonului Auto de la Paris, eveniment organizat si desfasurat in capitala Frantei in perioada 29 septembrie - 14 octombrie, noul si atragatorul Citroen DS3 Cabrio se bucura in mare parte de aceleasi detalii stilistice sic precum versiunea hatchback, cu mentiunea ca plafonul fix a fost inlocuit cu unul rabatil, realizat din material textil.

Citroen DS3 Cabrio - Sic si cabrio

De asemenea, tot comparativ cu versiunea hatchback, noul Citroen DS3 Cabrio cantareste cu 25 de kilograme mai mult, in timp ce capacitatea de incarcare a portbagajului a coborat de la 285 la 245 litri. O nimica toata daca tinem cont ca in schimbul acestor mici compromisuri primesti soarele si luna de pe cer. Si chiar intreg cerul.

Citroen DS3 Cabrio - Sic si cabrio

Un alt aspect unic ce defineste caracterul special al automobilului din Hexagon este reprezentat de posibilitatea practic nelimitata de personalizare, viitorii clienti urmand a avea de ales dintre numeroase nuante, teme si pete de culoare. In plus, noul Citroen DS3 Cabrio tine sa se laude si cu o pereche de stopuri inzestrate cu tehnologia 3D LED, al caror design a fost inspirat de liniile si formele blocurilor optice spate regasite la concept car-urile Revolte si Survolt.

Citroen DS3 Cabrio - Sic si cabrio

Ultima creatie a constructorului francez va fi dezvaluita in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Paris, urmand ca mai apoi sa se puna la adapost de racoare si frig pana in 2013, atunci cand vor demara vanzarile.

Citroen DS3 Cabrio - Sic si cabrio

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (65) Poze Citroen DS3 Cabrio
mai multe