Citroen DS3 sau cum arata un nou aspirant al clasei mini

Citroen DS3 sau cum arata un nou aspirant al clasei mini
Noul DS3 al francezilor de la Citroen s-a aratat la fata chiar inainte de a fi lansat. Linii agresive, design inovator, noul DS3 este bazat pe facelift-ul modelului C3, care urmeaza a fi lansat in noiembrie.
Distribuie pe Facebook
Modelul pastreaza foarte multe aspecte din conceptul prezentat la inceputul anului, in cadrul Geneva Motor Show, desi este mult mai mare decat era prevazut.

Avand dimensiuni de 3.95 metrii lungime si 1.71 latime, noul aspirant la clasa “mini” iese putin din categorie, aflandu-se undeva la mijloc.

Clientii vor putea opta pentru personalizarea masinii dntr-o gama foarte larga, incepand cu acoperisul si terminand cu plansa de bord, care va putea fi aleasa in diferite culori si finisaje.

In ceea ce priveste partea de motorizare, sunt asteptate trei variante pe benzina, de 95 CP, 120 CP si 150 CP, si doua pe motorina, de 90 CP si 110 CP. Ultimele doua variante vor beneficia de emisii CO2 de doar 99g/km. Sunt disponibile doua tipuri de transmisii, in cinci si sase trepte, insa umbla vorba in targ ca Citroen va pune la dispozitie si o versiune automata.

Noul Citroen DS3 va fi dezvelit cu ocazia Frankurt Motor Show din septembrie.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Citroen DS3
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 August 2009