Concureaza cu BMW Seria 5, dar pentru multi e o necunoscuta. Noua masina are motor V6 twin-turbo si interior de mare lux

Concureaza cu BMW Seria 5, dar pentru multi e o necunoscuta. Noua masina are motor V6 twin-turbo si interior de mare lux
  • Concureaza cu BMW Seria 5, dar pentru multi e o necunoscuta
  • Noua masina are motor V6 twin-turbo si interior de mare lux
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o tapiterie din piele extrem de fina, scaune fata cu functii de incalzire si ventilatie, instrumente de bord digitale s.a.m.d.

Lansata pe piata acum mai bine de patru ani, cea dintai generatie a masinii oferite sub denumirea de Genesis G80 a primit, de curand, un facelift major. Disponibila deja la vanzare, la preturi incepand de la putin peste 47.000 de dolari, versiunea mult imbunatatita a gamei care concureaza cu Audi A6, BMW Seria 5 si, totodata, Mercedes E-Class se remarca numaidecat prin linia alungita a plafonului si blocurile optice duble cu tehnologie LED.

O grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase, patru jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch si nenumarate accente de crom completeaza reteta de la nivel de exterior.

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, noul Genesis G80 Facelift mizeaza pe o plansa de bord cu aspect minimalist, plus trei display-uri color pentru afisarea tuturor comenzilor si informatiilor. Aceeasi masina se mai poate lauda, in functie de echipamentele bifate, si cu o tapiterie realizata din piele extrem de fina, cu scaune fata cu functii de incalzire si ventilatie, instalatie audio formata din 21 de difuzoare de inalta fidelitate etc.

Sub capota, meniul actual este limitat la doar doua optiuni, ambele pe benzina, dupa cum urmeaza: un I4 turbo de 2.5 litri si 300 CP, respectiv un V6 twin-turbo de 3.5 litri si 375 CP.

Daca mai era cumva nevoie de o astfel de precizare, cea dintai generatie a masinii oferite sub denumirea de Genesis G80 este disponibila, in urma faceliftului major pe care l-a primit in martie 2020, exclusiv in compania unei cutii automate cu opt rapoarte. Versiunea mult imbunatatita a gamei care concureaza cu Audi A6, BMW Seria 5 si, totodata, Mercedes E-Class se bucura in standard de tractiune spate, sistemul AWD fiind optional.

Distribuie pe Facebook
mai multe