Concurentul lui BMW X3 a primit o noua generatie. Primele imagini au ajuns mai devreme pe internet

Concurentul lui BMW X3 a primit o noua generatie. Primele imagini au ajuns mai devreme pe internet
  • Primele fotografii ale noului Evoque au ajuns pe internet
  • Cel mai mic SUV de la Range Rover are un design a la Velar
  • Premiera oficiala a fost programata pentru aceasta seara
Distribuie pe Facebook

Primele imagini cu cea de-a doua generatie a modelului Range Rover Evoque au ajuns pe internet in cursul acestei dimineti, cu doar cateva ore inaintea lansarii oficiale a SUV-ului care concureaza cu BMW X3.

Lansat pe piata in urma cu aproape sapte ani, chiar la inceputul decadei 2010, primul Range Rover Evoque din istorie se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. O noua generatie a celui mai mic model din portofoliul diviziei de lux a companiei Land Rover va fi insa prezentata oficial... peste doar cateva ore.

Cu toate acestea, mai multe imagini ale SUV-ului care concureaza cu BMW X3 au ajuns deja pe internet, aducand la lumina atat elementele exterioare imprumutate de la faimosul Velar, cat si interiorul de ultima ora - cu trei ecrane color integrate in bord, dintre care unul "echipat" cu comenzile sistemului de climatizare.

Spre dezamagirea persoanelor care sperau ca primele fotografii oficiale ale noului Range Rover Evoque sa fie insotite de cateva specificatii de ordin tehnic, ei bine... ele lipsesc cu desavarsire. Sunt insa mari sanse ca si urmatoarea generatie a modelului britanic sa vina la pachet alaturi de motoare cu numai patru cilindri.

Dupa cum precizam si anterior, inca de la inceputul acestui material, toate detaliile referitoare la SUV-ul care concureaza cu BMW X3 vor fi publicate peste cateva ore.

Noul Range Rover Evoque

Noul Range Rover Evoque

Noul Range Rover Evoque

Noul Range Rover Evoque

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2018