Concurentul lui Golf a primit o noua generatie. Are primul motor pe benzina cu aprindere prin compresie. POZE REALE

  • Mazda a prezentat in cadrul Salonului de la Los Angeles cea de-a doua patra generatie a modelului Mazda3
  • Compacta companiei japoneze este prima masina din lume cu un motor pe benzina cu aprindere prin compresie
  • Reteta estetica a imprumutat mai multe elemente - atat interioare, cat si exterioare, de la conceptul Kai
Distribuie pe Facebook

Mazda profita de editia din acest an a Salonului Auto International de la Los Angeles pentru a dezveli in fata lumii intregi cea mai noua generatie a compactei Mazda3 si, totodata, prima masina cu motor pe benzina cu aprindere prin compresie.

La mai bine de cinci ani de la prezentarea modelului actual, Mazda a lansat cu ocazia Salonului Auto International ce se desfasoara zilele acestea la Los Angeles o noua generatie a compactei Mazda3.

Cea mai mare noutate a masinii proiectate pentru a concura impotriva germanului Volkswagen Golf o reprezinta, fara doar si poate, unitatea Skyactiv-X, primul motor pe benzina cu aprindere prin compresie.

Revolutionarului propulsorului in patru cilindri, despre care compania japoneza nu a oferit si alte detalii pana la momentul de fata, va fi insotita de deja celebrele motorizari Skyactiv-G si Skyactiv-D.

In functie de anumiti factori, clientii celei de-a patra generatii a compactei Mazda3 vor avea de trait in anii urmatori alaturi de o cutie manuala sau automata, cuplata la un sistem de tractiune fata ori integrala.

Acum, daca vine vorba despre reteta estetica a masinii proiectate pentru a concura impotriva germanului Volkswagen Golf, atat interiorul, cat si exteriorul imprumuta diverse elemente de la conceptul Kai.

Vorbim, astfel, despre una dintre cele mai agresive aparitii din segment atunci cand vine vorba despre caroseria cu patru sau cinci portiere, pe cand cabina pentru cinci adopta un stil minimalist, extrem de interesant.

Noua Mazda3 - Poze Reale

Noua Mazda3 - Poze Reale

Noua Mazda3 - Poze Reale

Noua Mazda3 - Poze Reale

Noua Mazda3 - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Noua Mazda3 - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Noiembrie 2018