Concurentul lui Mercedes S-Class a primit o motorizare de 4.2 litri. Cum arata modelul de lux cu 550 CP si 850 Nm sub capota

Concurentul lui Mercedes S-Class a primit o motorizare de 4.2 litri. Cum arata modelul de lux cu 550 CP si 850 Nm sub capota
  • Cadillac anunta lansarea noului model CT6 V-Sport
  • Automobilul american ofera un V8 de 4.2 litri si 550 CP
  • Pachetul tehnic include 4x4 si cutie in 10 trepte
Distribuie pe Facebook

Pentru un maximum de performanta, o cutie automata cu zece rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala sunt oferite in standard. La fel se poate spune, de altfel, si despre celebra suspensie Magnetic Ride Control, diferentialul spate cu alunecare limitata sau franele Brembo.

La aproape trei ani de la prima lui aparitie in public, concurentul american al modelelor Audi A8, BMW Seria 7 si Mercedes S-Class primeste o versiune de inalta performanta. Noul Cadillac CT6 V-Sport, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, gazduieste in compartimentul motor o unitate V8 twin-turbo de 4.2 litri, 550 de cai putere si 850 Nm.

Cadillac CT6 V-Sport

Cadillac CT6 V-Sport

Cadillac CT6 V-Sport

Fisa tehnica este completata, dupa cum precizam si anterior, atat de o cutie automata cu zece rapoarte, cat si de un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h ar putea dura mai putin de cinci secunde. In standard sunt oferite, totodata, si celebra suspensie Magnetic Ride Control, diferentialul spate cu alunecare limitata sau franele Brembo.

Din punct de vedere estetic, noua varianta Cadillac CT6 V-Sport mizeaza pe o caroserie accesorizata cu spoilere fata / spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, dar si un eleron pentru capota portbagajului. Asa cum era de asteptat, propunerea exterioara continua cu o evacuare cvadrupla si un set de jante cu design unic, de pana la 20 de inch.

In interior, departe de privirile curiosilor, concurentul modelului Mercedes S63 AMG isi intampina pasagerii alaturi de padele pentru schimbarea vitezelor, scaune sport cu suport lateral marit, dar si insertii specifice. Totodata, americanii au completat si lista tehnologiile disponibile cu un display de 10 inch, care afiseaza comenzile sistemului de infotainment intr-o rezolutie 1080p.

Pentru moment nu exista niciun fel de informatie oficiala cu privire la pretul ori disponibilitatea proaspat anuntatului Cadillac CT6 V-Sport, insa toate necunoscutele ar putea fi lamurite in cadrul Salonului Auto International de la New York. Eveniment care, dupa cum am mai spus-o si anterior, se desfasoara in perioada 30 martie - 9 aprilie 2018.

Cadillac CT6 V-Sport

Cadillac CT6 V-Sport

Cadillac CT6 V-Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Cadillac CT6 V-Sport
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2018