Concurentul lui Passat a primit un facelift la numai doi ani de la lansare. Noul model ofera si un benzinar 1.6 turbo de 180 CP

Concurentul lui Passat a primit un facelift la numai doi ani de la lansare. Noul model ofera si un benzinar 1.6 turbo de 180 CP
  • Hyundai prezinta Optima Facelift
  • Noul model anunta doua unitati 1.6
  • Premiera publica are loc la Geneva
Distribuie pe Facebook

Prima aparitie in public a versiunii imbunatatite se va derula la inceputul lunii viitoare, cu ocazia Salonului Auto organizat la Geneva in perioada 8 - 18 martie 2018.

Doi ani. Atat a trecut de la premiera mondiala a celei mai noi generatii Kia Optima. Si cu toate acestea, compania sud-coreeana a simtit deja nevoia operarii unor schimbari la nivelul retetei originale.

Pentru inceput, versiunea imbunatatita a modelului de clasa medie propune spoilere fata si spate restilizate pentru o doza extra de sportivitate. Mici modificari le-au fost aduse, de asemenea, si blocurilor optice.

Optiuni proaspete si-au facut aparitia si la nivel de jante, respectiv nuante exterioare. Intr-un final, clientii vor mai descoperi si un volan redesenat, plus alte cateva noutati ce promit sa faca interiorul mai atractiv.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, principala atractie o reprezinta aparitia unui benzinar turbo de 1.6 litri. Dupa cum precizam si anterior, acesta dezvolta o putere maxima de aproximativ 180 CP.

Cateva schimbari au fost operate si in cazul optiunilor diesel. Mai precis, varianta imbunatatita a modelului Kia Optima a renuntat la vechiul 1.7 CRDi pentru o unitate noua de 1.6 litri, cu 136 CP sub capota.

La nivel tehnologic, compania sud-coreeana anunta disponibilitatea unui sistem de infotainment compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto. Plus display-uri tactile de pana la opt inch pentru afisarea comenzilor.

Ajunsi la final, nu ne mai ramane decat doua lucruri de precizat. Prima aparitie in public se va derula luna viitoare, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, in timp ce vanzarile vor demara in Q3.

Kia Optima Facelift

Kia Optima Facelift

Kia Optima Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Kia Optima Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2018