Crede-ne pe cuvant: O sa uiti complet de Golf GTI dupa ce vei vedea acest Hyundai

  • Hyundai publica primele imagini si detalii ale noului i30 N Project C
  • Automobilul respectiv vine cu diferite elemente realizate din CFRP
  • Propulsia este asigurata de un motor turbo de doi litri si 275 de CP
Distribuie pe Facebook

Construit intr-o editie limitata la numai 600 de exemplare, noul i30 N Project C vine cu numeroase accente interioare si exterioare din fibra de carbon. Plus jante forjate de la OZ Racing.

Deschis recent presei, Salonul Auto organizat la Frankfurt in toamna acestui an marcheaza debutul primului Hyundai de strada care ofera diferite elemente de caroserie din CFRP. Iar vestile bune nu se opresc aici.

Pe langa prelungirea destinata spoilerului fata, pragurile laterale, capota motorului si difuzorul posterior din fibra de carbon, noul i30 N Project C se poate lauda inclusiv cu jante forjate de la OZ Racing. Totul pentru...

... un minus de 50 de kilograme comparativ cu versiunea normala i30 N. De la care a fost insa imprumutat motorul turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, in varianta cu 275 de cai putere sub capota.

Spre dezamagirea colectionarilor de cifre si numere, Hyundai nu a publicat niciun detaliu cu privire la performantele noului i30 N Project C. Nu ar fi totusi de mirare ca sprintul 0 - 100 km/h sa dureze fix sase secunde.

In ceea ce priveste disponibilitatea, doar publicul european va avea sansa de a pune mana pe masina pregatita pentru editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt. O sansa limitata, ce este drept.

Asa cum precizam si anterior, productia va fi limitata in cazul de fata la numai 600 de exemplare. Pentru moment, nimeni nu stie nimic despre pretul pe care doritorii vor trebui sa-l plateasca pentru a deveni proprietari.

Hyundai i30 N Project C

Hyundai i30 N Project C

Hyundai i30 N Project C

Hyundai i30 N Project C

Hyundai i30 N Project C

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Hyundai i30 N Project C
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Septembrie 2019