Crede-ne pe cuvant: O sa uiti complet de X5 si Q7 dupa ce vei vedea aceste imagini cu noul Touareg

  • Acest Volkswagen Touareg vine intr-o configuratie ceva mai speciala
  • SUV-ul de orgine germana se bucura de pachetele R Line si Black Style
  • Caroseria neagra creeaza un look care baga frica in competitia directa
Distribuie pe Facebook

SUV-ul companiei Volkswagen se bucura din plin de avantajele pachetelor R Line si Black Style care, impreuna cu caroseria de culoare neagra, ii confera acestuia un look capabil sa bage frica in competitie.

Inceputul acestui an a marcat debutul unui nou Touareg in gama Volkswagen, cea de-a treia generatie a SUV-ului de origine germana fiind si cea mai atragatoare dintre toate. Atat din punct de vedere estetic, acolo unde elementele imprumutate de la modelul Arteon se traduc printr-un design impunator la nivel de exterior, cat si din punct de vedere tehnologic, unde mai multe dotari sunt oferite in premiera.

Daca ultima parte a frazei anterioare poate fi usor exemplificata prin reamintirea disponibilitatii unui sistem de infotainment cu display central de pana la 15 inch, a instrumentelor de bord digitale, dar si a unui asistent pentru vederea pe timp de noapte sau a directiei integrale, care ii permite inclusiv puntii spate sa vireze, despre aspectul vizual vorbesc de la sine urmatoarele fotografii la rezolutie mare.

Pana la respectivele imagini tinem sa precizam ca exemplarul din cazul de fata vine intr-o configuratie ceva mai speciala, alaturi de pachetele R Line si Black Style. Cel din urma reprezinta, de altfel, si motivul principal pentru care toate accentele cromate au fost inlocuite cu detalii de culoare neagra - care, impreuna cu caroseria si jantele similare, creeaza un look capabil sa bage frica in competitia directa.

Volkswagen Touareg Black Style

Volkswagen Touareg Black Style

Volkswagen Touareg Black Style

Volkswagen Touareg Black Style

Volkswagen Touareg Black Style

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Volkswagen Touareg Black Style
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Noiembrie 2018