Crossover-ul care le da fiori masinilor sport. Are 367 de cai putere si face suta in doar 4.9 secunde

Crossover-ul care le da fiori masinilor sport. Are 367 de cai putere si face suta in doar 4.9 secunde
  • Mercedes publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului GLC43 AMG 4Matic
  • Crossover-ul german ofera o motorizare V6 twin-turbo de trei litri si 367 de cai putere
  • Acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in numai 4.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Mercedes a dezvaluit in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului GLC43 AMG 4Matic. Crossover-ul care le da fiori masinilor sport va debuta public la sfarsitul saptamanii viitoare, cu ocazia Salonului Auto de la New York.

Noul E43 AMG 4Matic nu este singura surpriza pregatita de Mercedes pentru editia din acest an a evenimentului New York International Auto Show. Producatorul auto german va profita de salonul desfasurat peste Ocean in perioada 25 martie - 3 aprilie pentru a prezenta in fata lumii intregi inclusiv modelul GLC43 AMG 4Matic.

Pus in miscare de o unitate twin-turbo cu sase cilindri in V si capacitate de trei litri, care lucreaza impreuna cu o transmisie automata in noua rapoarte si un sistem de tractiune integrala pentru a pune pe asfalt cei 367 de cai putere si 520 de Newton-Metri prezenti la datorie, crossover-ul care le da fiori masinilor sport are nevoie de numai 4.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 kilometri pe ora.

Mercedes GLC43 AMG 4MaticMercedes GLC43 AMG 4Matic

Vestile bune nu se sfarsesc insa aici, aceeasi fisa tehnica a noului Mercedes GLC43 AMG 4Matic cuprinzand si o viteza maxima limitata electronic la 250 km/h. In ceea ce priveste consumul mediu de carburant, producatorul auto german anunta un 8.3 litri la 100 kilometri - valoare care corespunde unor emisii de dioxid de carbon de 189 grame per km.

Asemeni modelului E43 AMG 4Matic anterior amintit, crossover-ul care le da fiori masinilor sport se poate lauda cu numeroase imbunatatiri si la nivel de suspensie, respectiv sistem de franare, exteriorul suferind si el, de asemenea, multiple modificari - vezi designul restilizat pentru o doza extra de agresivitate al spoilerelor fata si spate sau jantelor din aliaj care masoara 19 inch in diamentru.

Schimbarile de ordin estetic continua si la interior, acolo unde noul Mercedes GLC43 AMG 4Matic propune un volan in trei spite cu parte inferioara plata, plus o pereche de scaune fata cu suport lateral marit. Meniul cu pricina se incheie in cele din urma cu instrumentele de bord specifice si ornamentele din fibra de carbon ce decoreaza consola centrala.

Mercedes GLC43 AMG 4Matic

Mercedes GLC43 AMG 4Matic

Mercedes GLC43 AMG 4Matic

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes GLC43 AMG 4Matic
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Martie 2016