Cu totii asteptam momentul acesta. Ultimele fotografii ale noului BMW Seria 7 ne invita in interiorul limuzinei bavareze

Cu totii asteptam momentul acesta. Ultimele fotografii ale noului BMW Seria 7 ne invita in interiorul limuzinei bavareze
  • Ultimele fotografii oficiale ale noului BMW Seria 7 ne invita in interiorul limuzinei bavareze
  • Versiunea imbunatatita a masinii care concureaza cu Mercedes S-Class va debuta chiar astazi
Distribuie pe Facebook

Versiunea imbunatatita a masinii care concureaza impotriva actualului Mercedes S-Class va debuta oficial chiar in cursul zilei de astazi, potrivit celor mai recente informatii.

Prezentata in fata publicului larg acum mai bine de trei ani si jumatate, in vara lui 2015, generatia cu numarul sase a limuzinei Seria 7 se pregateste de un binemeritat facelift.

Versiunea imbunatatita a masinii care concureaza impotriva actualului Mercedes S-Class, caci ea reprezinta subiectul acestui material, ar putea fi insa cel mai prost pazit secret de la BMW.

BMW Seria 7 Facelift - Fotografii noi

Numeroase imagini de la exteriorul noului Seria 7 au scapat pe internet de-a lungul ultimelor saptamani, in timp ce ultima serie foto - ajunsa pe internet chiar astazi, ne invita la interior.

Asa cum era de asteptat, versiunea imbunatatita a limuzinei de la BMW nu aduce modificari semnificative in cabina, cea mai evidenta schimbare avand legatura cu instrumentele de bord.

Intr-o alta ordine de idei, noua Serie 7 ascunde acum in spatele volanului cu design in trei spite ceasuri complet digitale si configurabile, asa cum se intampla in cazul lui X7, de exemplu.

Revenind la pachetul estetic pregatit de versiunea imbunatatita a masinii care concureaza impotriva actualului Mercedes S-Class, designerii BMW au inclus si cateva detalii controversate.

Discutam, evident, despre grila de dimensiuni mai mult decat generoase a radiatorului, un alt element pe care limuzina il imprumuta de la primul SUV cu sapte locuri din Munchen.

Sub capota, noul Seria 7 este asteptat alaturi de motoare turbo pe benzina si motorina, unele dintre acestea urmand a primi asistenta electrica pentru un plus de performanta si eficienta.

Totodata, trebuie mentionat ca din oferta nu va disparea nici versiunea M760i, pusa in miscare de acelasi V12 care propulseaza si gama entry-level de la Rolls-Royce - Wraith, Dawn, Ghost.

BMW Seria 7 Facelift - Fotografii noi

BMW Seria 7 Facelift - Fotografii noi

BMW Seria 7 Facelift - Fotografii noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW Seria 7 Facelift - Fotografii noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Ianuarie 2019