Cu tunurile pe BMW 440i. Mercedes lanseaza C43 AMG, un coupe de trei litri si 367 CP

Cu tunurile pe BMW 440i. Mercedes lanseaza C43 AMG, un coupe de trei litri si 367 CP
  • Mercedes publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului C43 AMG Coupe
  • Automobilul german ofera o motorizare V6 bi-turbo de trei litri si aproximativ 367 de cai putere
  • Meniul standard include un sistem de tractiune integrala, plus cutie automata cu sapte rapoarte
Distribuie pe Facebook

Desfasurat in perioada 3 - 13 martie, Salonul Auto de la Geneva 2016 va marca debutul unei noi versiuni de inalta performanta in gama Mercedes C-Class Coupe.

Proiectat pentru a concura impotriva modelelor Audi S5 si BMW 440i, proaspat anuntata varianta C43 AMG 4Matic gazduieste in compartimentul motor o unitate V6 bi-turbo de trei litri si 367 CP.

Asa cum o sugereaza si indicativul 4MATIC, intreaga putere este livrata in cazul de fata tuturor celor patru roti, de aceasta operatie ocupandu-se o cutie automata cu noua trepte de viteze.

Mercedes C43 AMG CoupeMercedes C43 AMG Coupe

Rezultatul? Ei bine, conform informatiilor publicate de oficialii Mercedes, noul C43 AMG 4Matic Coupe are nevoie de numai 4.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 kilometri pe ora.

Viteza maxima este limitata, deloc surprinzator, la 250 km/h, fisa tehnica a modelului german de inalta performanta incheindu-se in cele din urma cu consumul mediu de 8 litri la 100 kilometri.

In ceea ce priveste departamentul estetic, spoilerele agresiv stilizate si jantele supradimensionate reprezinta principala atractie a noului Mercedes C43 AMG 4Matic Coupe la nivel de aspect exterior.

Mercedes C43 AMG Coupe

Nu vor trece insa neobservate nici evacuarea cvadrupla sau eleronul subtil din dotarea portbagajului, numeroase elemente sinonime cu sportivitatea absoluta facandu-si aparitia inclusiv la interior.

Dintre acestea, tinem cu ardoare sa precizam volanul cu design in trei spite si parte inferioara plata, scaunele fata cu suport lateral marit sau ornamentele din carbon ce imbraca consola centrala.

Pretul de vanzare al modelului german de inalta performanta ramane pentru moment un mare mister, oficialii Mercedes preferand sa precizeze in schimb ca noul C43 AMG 4Matic Coupe se mai poate lauda si cu o suspensie sport ajustabila, patru moduri diferite de condus sau discuri de franare de pana la 14.2 inch.

Mercedes C43 AMG CoupeMercedes C43 AMG Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Mercedes C43 AMG Coupe
mai multe