Cum arata noua generatie Nissan Terrano, bazata pe Dacia Duster

Cum arata noua generatie Nissan Terrano, bazata pe Dacia Duster
Japonezii de la Nissan pregatesc lansarea pe piata a unei noi generatii Nissan Terrano insa, spre deosebire de versiunile anterioare, noul model va avea la baza SUV-ul romanesc Dacia Duster.
Distribuie pe Facebook

Disponibil deja la vanzare intr-o versiune Renault, modelul Dacia Duster va putea fi achizitionat in perioada urmatoare, pe piata auto din India, si intr-o varianta Nissan.

Automobilul cu pricina va fi comercializat sub numele de Nissan Terrano si, dupa cum vom observa in prima fotografie oficiala, se bucura de numeroase modificari in comparatie cu SUV-ul produs la Mioveni.

Altfel spus, spre deosebire de Dacia Duster, cea mai noua generatie a modelului Nissan Terrano beneficiaza de o parte frontala complet restilizata, formele angulare ale blocurilor optice, respectiv grilei radiatorului conferindu-i SUV-ului japonez un plus de agresivitate vizuala.

De asemenea, nu vor fi trecute cu vederea nici capota proeminenta a motorului, dar nici aripile laterale de dimensiuni mai mult decat generoase, ce gazduiesc jante cu design unic.

In ceea ce priveste interiorul, informatiile si fotografiile oficiale care sa prezinte acest aspect lipsesc cu desavarsire la acest moment insa, conform unor zvonuri, noul Nissan Terrano va avea acelasi cockpit precum celui regasit la nivelul modelului Dacia Duster.

Din pacate, nu se cunosc momentan nici motorizarile ce vor echipa versiunea japoneza a SUV-ului produs la Mioveni, insa este bine de stiut ca noul Nissan Terrano va fi oferit spre vanzare la un pret mai mare decat cel al variantei frantuzesti Renault Duster.

Nissan Terrano - Schita

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Iunie 2013