Cum arata noul BMW M2 Coupe. GALERIE FOTO in ARTICOL.

Cum arata noul BMW M2 Coupe. GALERIE FOTO in ARTICOL.
  • BMW a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noului M2 Coupe
  • Automobilul bavarez de inalta performanta se lauda cu un 3.0 turbo de 370 CP
  • Sprintul 0 - 100 km/h dureaza numai 4.3 secunde in cazul versiunii DCT
Distribuie pe Facebook

Bavarezii de la BMW au publicat in cursul acestei dimineti primele informatii si fotografii oficiale ale noului M2 Coupe.

Dupa cum precizam si cu numai o zi in urma, mult anticipatul automobil bavarez de inalta performanta este motivat de o unitate turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri.

Cei 370 CP si pana la 500 Nm inscrisi in cadrul fisei cu specificatii tehnice fac cunostinta cu asfaltul prin intermediul rotilor spate, livrati fie de o cutie manuala cu sase rapoarte, fie de o transmisie DCT cu sapte trepte de viteza.

Pentru un maximum de aderenta, diferentialul M activ este oferit in standard, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza numai 4.5 secunde in primul caz, respectiv 4.3 secunde in cel de-al doilea caz.

BMW M2 CoupeBMW M2 Coupe

BMW M2 Coupe

Indiferent insa ca vei opta pentru versiunea manuala sau pentru varianta automata - care se bucura inclusiv de prezenta tehnologiei Launch Control, acul vitezometrului nu va depasi in nici unul dintre cazuri 250 km/h.

Pentru cei care iubesc sa-si petreaca weekend-urile pe circuit, noul BMW M2 Coupe dispune atat de o suspensie din aluminiu special setata, cat si de un sistem de franare echipat cu discuri de dimensiuni generoase.

De asemenea, intreaga caroserie a fost optimizata pentru un maximum de eficienta aerodinamica, pe cand jantele forjate pe 19 inch se lauda cu anvelope Michelin Pilot Super Sport.

Cabina mult anticipatului automobil bavarez de inalta performanta preia modelul exteriorului si isi intampina pasagerii alaturi de numeroase detalii sinonime cu sportivitatea absoluta - precum insertiile de fibra de carbon, de exemplu.

Informatiile oficiale referitoare la noul BMW M2 Coupe se opresc pentru moment aici, ceea ce inseamna ca pretul sau de achizitie ramane in continuare un mare mister.

BMW M2 Coupe

BMW M2 Coupe

BMW M2 Coupe

BMW M2 Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (64) Poze BMW M2 Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2015