Cum arata noul BMW Seria 2 Coupe. GALERIE FOTO si VIDEO in articol.

Cum arata noul BMW Seria 2 Coupe. GALERIE FOTO si VIDEO in articol.
  • BMW dezvaluie noul Seria 2 Coupe
  • Modelul va debuta oficial la Detroit 2014
  • Vanzarile demareaza in primavara anului viitor
Distribuie pe Facebook

Stiam ca va veni, insa acum este oficial! Noul BMW Seria 2 Coupe ni se dezvaluie astazi in toata splendoarea sa, in primele fotografii si filme oficiale!

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala la inceputul anului viitor, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American din Detroit, noul BMW Seria 2 Coupe se remarca printr-un design exterior ceva mai agresiv comparativ cu cel al predecesorului sau, in timp ce aspectul interior este influentat intr-o (extrem de) mare masura de ceea ce gasim la ultimele generatii ale modelelor Seria 1, respectiv Seria 3.

Tinand insa cont ca partea stilistica propusa de mult anticipatul BMW Seria 2 Coupe va fi dezbatuta mai pe larg in cursul saptamanii viitoare, intr-un nou episod al seriei LIKE ori DISLIKE, astazi ne concentram mai mult pe motorizarile cu care se lauda inlocuitorul modelului Seria 1 Coupe.

Asa cum anuntam si anterior, noul BMW Seria 2 Coupe va fi disponibil la lansare in compania a trei motorizari diferite, dintre care doua pe benzina si una pe motorina. Versiunea de baza, 220i Coupe, ascunde sub capota un propulsor turbo de doi litri si 184 cai putere, capabil sa ofere atat o acceleratie de la 0 la 100 km/h in sapte secunde, cat si o viteza maxima de 235 kilometri pe ora.

Urmatorul pe lista, modelul 220d Coupe gazduieste in al sau compartiment motor o unitate turbodiesel de doi litri si tot 184 cai putere, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se insa in 7.2 secunde. In ceea ce priveste viteza maxima, vitezometrul se opreste in cazul de fata la pragul celor 230 kilometri pe ora. Aceasta varianta se revanseaza insa prin consumul de carburant de 4.5 litri la 100 km.

BMW Seria 2 Coupe - Galerie Foto

BMW Seria 2 Coupe - Galerie Foto

Versiunea de top este reprezentata de noul BMW M235i Coupe, un automobil ideal pentru cei care cocheteaza cu performanta. In cazul de fata, propulsia este asigurata de un motor turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri, ce produce nici mai mult, nici mai putin de 326 CP si 450 Nm - valori arhisuficiente atat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 5.0 secunde, cat si pentru o viteza maxima limitata la 250 kmh.

Indiferent de motorizarea aleasa, noul BMW M235i Coupe vine la pachet impreuna cu un sistem de tractiune spate si o cutie manuala cu sase viteze. Daca despre un sistem de tractiune integrala nu se aude nimic pentru moment, viitorii clienti au la dispozitie, in mod optional, si o transmisie automata cu opt rapoarte.

BMW Seria 2 Coupe - Galerie Foto

BMW Seria 2 Coupe - Galerie Foto

Vanzarile vor debuta in primavara anului viitor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (53) Poze BMW Seria 2 Coupe - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2013