Cum arata noul BMW Seria 7. GALERIE FOTO si VIDEO in ARTICOL.

Cum arata noul BMW Seria 7. GALERIE FOTO si VIDEO in ARTICOL.
  • BMW a publicat primele detalii si fotografii oficiale ale noului Seria 7
  • Limuzina bavareza a slabit cu pana la 130 kg comparativ cu modelul anterior
  • Gama de motorizari promite unitati pe benzina, motorina, dar si hibrid
Distribuie pe Facebook

Opreste-te din ceea ce faci si pregateste-te sa ramai uimit. Avem primele fotografii si informatii oficiale cu privire la noul BMW Seria 7!

Prezentat in premiera mondiala in cursul serii de miercuri, in cadrul unui eveniment special desfasurat in Germania, noul BMW Seria 7 (cunoscut in interiorul companiei sub numele de cod G11, respectiv G12 pentru varianta cu ampatament marit) promite o serie de tehnologii cu adevarat spectaculoase.

Altfel spus, cea de-a sasea generatie a limuzinei bavareze se va putea lauda pentru inceput cu o platforma ce mixeaza aluminiul, otelul si plasticul ranforsat cu fibra de carbon pentru un minus de pana la 130 de kilograme comparativ cu versiunea actuala.

Noul BMW Seria 7 - Galerie FotoNoul BMW Seria 7 - Galerie Foto

Noul BMW Seria 7 - Galerie Foto

Mai departe, noul BMW Seria 7 G11 / G12 isi intampina viitorii clienti si cu un sistem electromecanic de control activ al ruliului, respectiv o suspensia pneumatica cu reglare automata a garzii la sol, lista cu ingrediente magice continuand cu functia de parcare de la distanta prin intermediul telecomenzii din dotare.

Surprizele nu se insa opresc aici, tot la capitolul inovatii tehnologice pe care ni le-a pregatit cea de-a sasea generatie a limuzinei bavareze facandu-si aparitia inclusiv un ecran tactil, care poate fi controlat si prin intermediul gesturilor, pentru sistemul de infotainment iDrive.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul BMW Seria 7 G11 / G12 vine la pachet alaturi de doua propulsoare pe benzina si unul pe motorina. Pe langa versiunile traditionale 740i (3.0, I6, 326 CP), 750i (4.4, V8, 450CP) si 730d (3.0, I6, 265 CP), clientii vor mai putea opta si pentru o varianta 740e.

Disponibila la vanzare incepand cu anul 2016, aceasta este pusa in miscare de un tren de propulsie hibrid, ce mixeaza un 2.0 turbo pe benzina cu un motor eletric. Rezultatul? 326 de cai putere si un consum mediu de carburant de numai 2.1 litri la 100 de kilometri.

Pe plan estetic, cea de-a sasea generatie a limuzinei bavareze se remarca printr-un design familiar, inspirat de seriile 3 si 6. Acelasi lucru pare sa fie valabil intr-o oarecare masura si atunci cand vine vorba despre departamentului interior, acolo unde viitorii cumparatori vor putea opta chiar si pentru scaune individuale.

Noul BMW Seria 7 G11 / G12 va debuta in mod public la mijlocul lunii septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Noul BMW Seria 7 - Galerie Foto

Noul BMW Seria 7 - Galerie Foto

Noul BMW Seria 7 - Galerie Foto

Noul BMW Seria 7 G11 / G12 - Galerie Video

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (139) Poze Noul BMW Seria 7 - Galerie Foto
mai multe