Cum arata noul BMW X5 in versiunea M Sport

Cum arata noul BMW X5 in versiunea M Sport
Nici bine nu am facut cunostinta cu noul BMW X5, caci internetul ne ofera deja ocazia de a afla cum arata cea de-a treia generatie a SUV-ului bavarez atunci cand se bucura de prezenta pachetului M Sport disponibil in mod optional.
Distribuie pe Facebook

Spre deosebire de versiunea standard, noul BMW X5 M Sport iese in evidenta printr-un plus considerabil de agresivitate, spoilerul fata redesenat si inzestrat cu prize uriase de aer fiind principalul element vinovat de aceasta senzatie.

De asemenea, cu o usoara restilizare avem de-a face si la nivelul pragurilor laterale, respectiv spoilerului spate, lista cu modificari exterioare continuand cu celebrul detaliu Shadowline, respectiv jantele cu design unic, de dimensiuni mai mult decat generoase - 19 sau 20 inci.

In ceea ce priveste aspectul interiorul, noul BMW X5 M Sport se remarca atat printr-un set de scaune sport, ce combina insertiile de piele cu accentele de alcantara, cat si printr-un volan in trei spite, la care se adauga padelele utilizate pentru schimbarea vitezelor.

Mai mult de-atat, nu lipsesc din meniul interior nici ornamentele finisate intr-un aluminiu cu textura de tip fagure, dar nici pedalele, respectiv pragurile inscriptionate cu logo-ul M GmbH.

Pe plan tehnic, noul BMW X5 M Sport se poate lauda cu o simpla suspensie adaptiva, ce-i confera SUV-ului bavarez o doza extra de manevrabilitate si sportivitate.

BMW X5 M Sport

BMW X5 M Sport

BMW X5 M Sport

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Mai 2013