Cum arata noul Mercedes S-Class Cabriolet. GALERIE FOTO si VIDEO in ARTICOL.

Cum arata noul Mercedes S-Class Cabriolet. GALERIE FOTO si VIDEO in ARTICOL.
  • Mercedes publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului S-Class Cabriolet
  • Decapotabila germana de lux se lauda cu un acoperis retractabil din material textil
  • Gama de motorizari ofera aceleasi unitati V8 si V12 bi-turbo intalnite inclusiv la versiunea Coupe
Distribuie pe Facebook

Mercedes a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului S-Class Cabriolet. Decapotabila germana de lux, ce dispune de un acoperis retractabil realizat din material textil, va fi disponibila la vanzare incepand cu luna decembrie.

1971. Nu, nu este o data aleasa la intamplare, ci are legatura cu subiectul in sine. Pentru ca, vezi tu, dupa cum probabil iti amintesti - sau poate nu, 1971 este ultimul an in care cei de la Mercedes au mai oferit si o decapotabila de top, cu patru locuri in meniu. O decapotabila de top, cu patru locuri in meniu, care astazi isi intalneste urmasul, in personala noului si mult anticipatului S-Class Cabriolet.

Proiectat pentru a concura impotriva britanicului Bentley Continental GTC, impresionantul automobil german fara de acoperis imprumuta formele extravagante ale versiunii Coupe, promitand astfel sa atraga privirile tuturor celor din jur inca de la prima sa aparitie.

Departamentul estetic este insa doar unul dintre numeroasele puncte forte ale noului Mercedes S-Class Cabriolet, reusita designerilor fiind perfect completata de sistemele inteligente dezvoltate de inginerii companiei auto din Stuttgart. Dintre acestea, precizam tehnologiile Aircap, Airscarf si Thermotronic, care promit sa transforme plimbarile in aer liber intr-o experienta extrem de confortabila.

Mercedes S-Class CabrioletMercedes S-Class Cabriolet

Mercedes S-Class Cabriolet

Pe plan tehnic, decapotabila germana de lux ne aduce in fata aceleiasi versiuni Coupe, de la care preia o parte dintre unitatile supraalimentate cu ajutorul a doua turbine. Si subliniem o parte, clientii avand pentru moment la dispozitie - cel putin pentur moment, numai doua V8-uri bi-turbo.

Intr-o alta ordine de idei, lista cu optiuni porneste cu propulsorul de 4.663 centimetri cubi din dotarea Mercedes-ului S500 Cabriolet, care lucreaza impreuna cu o transmisie automata in noua rapoarte pentru a pune la dispozitia rotilor (spate) undeva in jurul a 455 de cai putere si 700 de Newton-Metri. Insuficient pentru a-ti satisface gusturile in materie de performanta?

Ei bine, aceeasi decapotabila germana de lux poate fi servita si intr-o aroma S63 AMG, ce aduce in prim plan tot un V8 bi-turbo, dar de 5.5 litri, 585 CP si 900 Nm. Livrarea valorilor maxime se face de-aceasta data catre toate cele patru roti, sprintul 0 - 100 km/h durand astfel numai 3.9 secunde.

Detaliile oficiale cu privire la pretul de achizitie lipsesc pentru moment, insa este bine de stiut ca noul Mercedes S-Class Cabriolet va putea fi comandat incepand cu luna decembrie a acestui an, primele exemplare urmand a ajunge la clienti odata cu primavara lui 2016.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (61) Poze Mercedes S-Class Cabriolet
mai multe