Cum arata noul Range Rover Evoque Convertible. GALERIE FOTO si VIDEO in ARTICOL.

Cum arata noul Range Rover Evoque Convertible. GALERIE FOTO si VIDEO in ARTICOL.
  • Noul Range Rover Evoque Convertible ni se dezvaluie in primele fotografii oficiale
  • Crossoverul britanic dispune de un acoperis retractabil realizat din material textil
  • Gama de motorizari include doua unitati turbo in patru cilindri si trei versiuni de putere
Distribuie pe Facebook

Asa cum au promis, britanicii de la Land Rover au publicat in cursul acestei dimineti primele informatii si fotografii oficiale ale noului Evoque Convertible, model care va putea fi admirat pentru prima oara de catre publicul larg in cadrul evenimentului Los Angeles Auto Show 2015.

Autoproclamat "primul crossover decapotabil de lux al planetei", noul Range Rover Evoque Convertible iese in evidenta prin acelasi design atragator si, totodata, sportiv al versiunii cu acoperis fix si trei portiere, spoilerul fata echipat cu prize uriase de aer, aripile laterale proeminente, dar si difuzorul masiv din dotarea spoilerului spate numarandu-se printre principalele atractii ale departamentului exterior.

Range Rover Evoque Convertible

Range Rover Evoque Convertible

Nu vor trece insa neobservate nici blocurile optice caracterizate de dimensiuni reduse si tehnologie LED sau jantele din aliaj oferite in diferite marimi si stiluri, vestile bune continuand cu plafonul realizat din material textil si capabil sa se faca nevazut in numai 18 secunde - lasand astfel la vedere configuratia interioara cu patru scaune individuale, dar si sistemul de infoitanment ce propune un ecran tactil de 10.2 inch.

In ceea ce priveste vestile rele, inlocuirea acoperisului fix cu unul retractabil are si cateva dezavantaje dupa cum probabil ti-ai dat deja seama, cresterea greutatii cu aproximativ 270 de kilograme - "datorata" rigidizarii caroseriei, fiind doar unul dintre acestea. Celalalt consta in reducerea capacitatii de incarcare a portbagajului cu circa 169 de litri, pasagerii noului Range Rover Evoque Convertible avand numai 251 de litri la dispozitie.

Acum, daca vine vorba despre gama de motorizari, trebuie precizat ca "primul crossover decapotabil de lux al planetei" va fi disponibil la vanzare alaturi de doar doua unitati turbo in patru cilindri - dintre care una diesel, cu 150 sau 180 de cai putere sub capota, si una pe benzina, ce produce undeva in jurul a 240 de cai putere si 340 de Newton-Metri.

Range Rover Evoque Convertible

Range Rover Evoque Convertible

Range Rover Evoque Convertible

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (55) Poze Range Rover Evoque Convertible
mai multe