Cum arata noul SEAT Aran, primul SUV din istoria spaniolilor

Cum arata noul SEAT Aran, primul SUV din istoria spaniolilor
  • Prima imagine a noului SEAT Aran a scapat pe internet
  • SUV-ul spaniol anunta un design inspirat de Leon
  • De la acelasi Leon va proveni inclusiv gama de motorizari
Distribuie pe Facebook

SEAT prezinta in cadrul Salonului Auto de la Geneva primul SUV din istoria sa. Noul Aran este disponibil intr-o gama variata de motorizari turbodiesel si pe benzina.

Skoda nu este singura companie din Grupul Volkswagen care planuieste sa surprinda audienta Salonului Auto de la Geneva cu un Sport Utility Vehicle.

Un model similar vor lansa si cei de la SEAT, prima fotografie neoficiala a noului Aran ajungand pe internet chiar in cursul acestei dupa-amiezi.

Desi vorbim despre o imagine surprinsa cu larga contributie a sistemului de infotainment, aceasta este suficienta pentru a ne face o impresie clara cu privire la SUV-ul spaniol.

Asa cum era de asteptat, noul Aran preia numeroase detalii de la conceptul 20V20, cateva dintre elementele exterioare ducandu-ne cu gandul inclusiv la gama Leon.

Tot de la cel din urma va proveni, cel mai probabil, si gama de motorizari formata exclusiv din propulsoare turbo pe benzina sau motorina, cu patru cilindri si capacitati de pana la doi litri.

In functie de unitatea prezenta la datorie, livrarea puterii se va face fie catre puntea fata, fie catre toate cele patru roti, prin intermediul cutiei manuale sau al celei DSG.

Conform informatiilor disponibile la acest moment, primul SUV din istoria companiei SEAT va fi construit pe aceeasi platforma modulara MQB ce gazduieste - printre altele, si proaspat lansatul Tiguan II.

Spre deosebire insa de cel din urma, noul Aran este asteptat sa masoare in lungime numai 4.363 milimetri, in timp ce latimea si inaltimea se vor opri la 1.841, respectiv 1.600 milimetri.

Mai multe informatii cu privire la viitorul model spaniol vom afla la mijlocul lui februarie, ultimele zvonuri anuntand ca debutul oficial al primul SUV din istoria companiei SEAT a fost programat pentru data de 10 a lunii in curs.

SEAT Aran - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2016