Cum arata noul SEAT Ibiza Cupra si ce imbunatatiri aduce

Cum arata noul SEAT Ibiza Cupra si ce imbunatatiri aduce
  • SEAT publica 65 de fotografii proaspete ale noului Ibiza Cupra
  • Propulsia este acum asigurata de un 1.8 TSI de 192 CP
  • Meniul continua cu transmisia manuala in 6 trepte de viteza
Distribuie pe Facebook

Anul 2015 a adus un nou facelift in cadrul gamei SEAT Ibiza, de un astfel de tratament avand parte inclusiv modelul de top Ibiza Cupra.

Prezentata public cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt in perioada 15 - 27 septembrie, versiunea imbunatatita a hot-hatch-ului spaniol revine la sentimente mai bune fata de traditionala cutie manuala.

Un alt motiv de bucurie pentru fanii modelului SEAT Ibiza Cupra se regaste la nivelul compartimentului motor, acolo unde acum domneste - nu chiar pentru prima oara, ce-i drept, o unitate turbo cu capacitate cilindrica de 1.8 litri.

Adaugam in meniu si diferentialul XDS care asigura un plus de aderenta, iar cei 192 de cai putere si 320 de Newton-Metri inscrisi in cadrul fisei se tehnici se dovesc arhisuficienti pentru...

Noul Seat Ibiza Cupra

Noul Seat Ibiza Cupra

... ei bine, atat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 6.7 secunde, cat si pentru o viteza maxima de 235 de kilometri pe ora. Cat despre consumul mediu de carburant, 6 (litri la 100 km) este cifra magica.

Din punct de vedere estetic, versiunea imbunatatita a hot-hatch-ului spaniol nu aduce cine stie ce mari noutati, spoilerele agresiv stilizate si jantele pe 17 inch reprezentand in continuare principalele atractii ale exteriorului.

Situatia se repeta oarecum la interior, cei care se avanta la bordul modelului SEAT Ibiza Cupra avand si de-aceasta data de-a face cu un volan sport in trei spite sau scaune fata cu suport lateral marit.

Acestora li se adauga inclusiv un sistem de infotainment compatibil cu platformele Apple Car Play si Android Auto, plus o aplicatie DriveApp by Samsung, care poate fi controlata chiar si prin intermediul gesturilor.

In ceea ce priveste pretul de pornire, 23.060 euro este suma minima pe care vor trebui sa o scoata din buzunare clientii germani pentru a se bucura de meniul anterior mentionat.

Noul Seat Ibiza Cupra

Noul Seat Ibiza Cupra

Noul Seat Ibiza Cupra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (65) Poze Noul Seat Ibiza Cupra
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Noiembrie 2015