Curand si in Romania. Cat costa peste hotare prima Dacie cu dublu ambreiaj

Curand si in Romania. Cat costa peste hotare prima Dacie cu dublu ambreiaj
  • Prima Dacia cu dublu ambreiaj a fost lansata in toamna lui 2015
  • Noul Duster EDC porneste in Franta de la 18.250 de euro
  • Clientii germani au de platit o suma cu 1.000 de euro mai mica
Distribuie pe Facebook

Chiar daca au trecut deja cinci luni de la momentul debutului sau public, pretul noului Duster EDC pentru piata auto din Romania lipsesc in continuare cu desavarsire.

Versiunea imbunatatita a modelelor Logan si Logan MCV, respectiv Sandero si Sandero Stepway nu a fost unica surpriza pregatita de Dacia pentru editia din 2016 a Salonului Auto de la Paris.

Pe langa noile game Logan si Sandero, echipate in premiera inclusiv cu lumizi de zi de tip LED, producatorul roman a mai adus in cadrul evenimentului anterior mentionat si primul Duster EDC.

Disponibila doar in compania motorizarii dCi 110 si a sistemului de tractiune fata, masina cu pricina accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 11.9 secunde, potrivit Dacia.

Dacia Duster EDC

Dacia Duster EDC

Acelasi Duster EDC mai anunta si o viteza maxima de 169 km/h, dar si un consum mediu de carburant de 4.5 litri la 100 kilometri - care corespunde unor emisii de dioxid de carbon de 116 grame per km.

In ceea ce priveste pretul de pornire al primei Dacii cu dublu ambreiaj... ei bine, informatiile privind piata din Romania lipsesc cu desavarsire chiar si acum, la cinci luni distanta de la debutul oficial.

Stim, in schimb, ca noul Duster EDC se vinde in Franta, de exemplu, pentru un minimum de 18.250 de euro, pe cand clientii din Germania au de scos din buzunare o suma cu exact 1.000 de euro mai mica.

Lista cu dotari standard cuprinde in ambele situatii si un total de patru airbag-uri, limitator de viteza, ESP, proiectoare de ceata, dar si oglinzi reglabile electric, computer de bord ori aer conditionat.

Comparativ cu Romania, unde varianta de baza a crossoverului Dacia porneste de la 10.900 de euro, nota de plata a celui mai ieftin Duster se ridica in tarile anterior mentionate la 11.990, respectiv 10.690 euro.

Dacia Duster EDC

Dacia Duster EDC

Dacia Duster EDC

Dacia Duster EDC

Dacia Duster EDC

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Dacia Duster EDC
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2017