Curand si in Romania. Pana atunci, uite cat costa 'afara' noua Dacia Logan MCV Stepway

Curand si in Romania. Pana atunci, uite cat costa 'afara' noua Dacia Logan MCV Stepway
  • Noua Dacia Logan MCV Stepway porneste pe piata din Germania de la 12.200 euro
  • In Franta, break-ul romanesc cu garda la sol marita pleaca de la 13.700 euro
  • Clientii britanici au de platit, in schimb, o suma minima de 11.495 lire sterline
Distribuie pe Facebook

Inceputul acestei saptamani ne face cunostinta cu lista de preturi a noii Dacia Logan MCV Stepway, automobil prezentat in premiera mondiala cu ocazia evenimentului Geneva International Motor Show 2017.

In Germania, break-ul romanesc cu garda la sol marita porneste de la 12.200 euro in versiunea TCe 90 cu transmisie manuala si 12.750 euro in varianta TCe 90 cu transmisie Easy-R.

Pretul minim de vanzare al noii Dacia Logan MCV Stepway urca pana la 14.050 euro in cazul motorizarii dCi 90, disponibila numai intr-o versiune manuala cu cinci trepte de viteza.

Aerul conditionat, jantele pe 16 inch, camera pentru marsarier si sistemul Media-Nav Evolution cu ecran de sapte inch se numara printre dotarile oferite in standard clientilor germani.

In Franta, break-ul romanesc cu garda la sol marita pleaca de la 13.700 euro in varianta TCe 90 cu transmisie manuala si 14.300 euro in versiunea TCe 90 cu transmisie Easy-R.

Daca vine vorba despre motorizarea dCi 90, disponibila numai intr-o varianta manuala cu cinci trepte de viteza, pretul minim de vanzare al noii Dacia Logan MCV Stepway urca pana la 15.250 euro.

Si in cazul de fata putem discuta despre aer conditionat, jante pe 16 inch, camera pentru marsarier sau sistemul Media-Nav Evolution atunci cand vine vorba echipamentul standard.

In Marea Britanie, break-ul romanesc cu garda la sol marita porneste de la 11.495 lire sterline in versiune TCe 90 cu transmisie manuala si nu este comercializat in varianta TCe 90 cu transmisie Easy-R.

Motorizarea dCi 90, disponibila si de-aceasta data numai intr-o versiune manuala cu cinci trepte de viteza, are un pret minim de vanzare de 13.095 lire sterline, in cazul in care te intrebai.

La nivelul listei cu dotari standard se poate discuta despre aer conditionat, jante pe 16 inch, senzori de parcare spate si sistemul Media-Nav Evolution cu ecran de sapte inch.

In Romania, noua Dacia Logan MCV Stepway nu are inca un pret de pornire. Ar putea costa insa cu aproximativ 500 euro mai mult decat un Logan MCV Prestige, dupa cum se intampla cu Sandero Stepway.

Dacia Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV Stepway

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Dacia Logan MCV Stepway
mai multe