Curcuma Yellow face toti banii, insa nici in Chili Red nu ii "sade" rau deloc. FOTO ca sa te convingi si singur

Curcuma Yellow face toti banii, insa nici in Chili Red nu ii "sade" rau deloc. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Noul Volkswagen Arteon a fost lansat in primavara acestui an
  • Automobilul german porneste in Romania de la 34.881 de euro
  • Clientii vor avea de ales intre unitati pe benzina si motorina
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Volkswagen au promovat aproape obsesiv nuanta Curcuma Yellow, insa noul Arteon arata cel putin la fel de bine si finisat in... Chili Red.

Volkswagen a lansat in aceasta primavara un urmas al vechiului CC, de care toata lumea s-a indragostit pe loc. Iar motivele sunt lesne de inteles: indiferent de unghiul din care este privit, noul Arteon arata ca un concept car.

Capota alungita a motorului, farurile integrate in grila uriasa a radiatorului sau portbagajul scurtat, care se deschide cu tot cu luneta, toate aceste detalii ii confera automobilului german un aspect SF. Cel putin la nivel de exterior.

In ceea ce priveste departamentul interior, Volkswagen nu a mai riscat. Chiar daca arata insa ca un Passat, noul Arteon stie cum sa se faca remarcat: prin instrumente de bord digitale si guri de ventilatie "intinse" pe tot bordul.

Un alt capitol unde putem discuta despre mai multe asemanari intre cele doua modele germane sunt motorizarile. In ambele cazuri propulsia este asigurata de o varitate de unitati turbo pe benzina si motorina, cu pana la 280 CP.

Totodata, si clientii noului Volkswagen Arteon au de ales daca prefera sa ii insoteasca in trafic o cutie manuala sau una automata, de tip DCT. De asemenea, iernile vor fi mai usor de gestionat cu sistemul optional 4Motion.

Ajunsi la final, tinem sa reamintim ca urmasul vechiului CC a fost lansat de curand si pe piata din Romania. Automobilul german porneste de la 34.881 de euro si ofera in versiunea de baza un 2.0 TDI de 150 de cai putere.

Echiparea standard include o cutie manuala in sase rapoarte, faruri LED TOP si jante pe 18 inch. Fara costuri suplimentare sunt oferite si climatizarea automata, tapiteria din piele si alcantara ori pilotul automat adativ, de exemplu.

Revenind la subiectul principal al acestui material, asa arata noul Volkswagen Arteon in nuanta Chili Red. Preferi in continuare acel Curcuma Yellow promovat parca obsesiv de oamenii de marketing ai companiei germane?

Volkswagen Arteon in Chili Red

Volkswagen Arteon in Chili Red

Volkswagen Arteon in Chili Red

Volkswagen Arteon in Chili Red

Volkswagen Arteon in Chili Red

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Volkswagen Arteon in Chili Red
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2017