Cuvintele nu pot descrie cat de bine arata noul Lexus LC500 Convertible

  • Lexus prezinta oficial noul LC500 Convertible
  • Decapotabila japonezilor ofera un V8 cu 478 CP
  • Plafonul se pliaza in mai putin de 20 secunde
Distribuie pe Facebook

Sa spui despre decapotabila japonezilor ca este una dintre cele mai frumoase masini din 2019 pare mult prea putin. Lucru de care te vei convinge si singur, urmarind primele fotografii date publicitatii.

La mai bine de trei ani si jumatate de la premiera mondiala a fabulosului LC500, Lexus bifeaza o noua lansare de vis: versiunea cu plafon retractabil a modelului care se vinde la aceiasi bani cu Porsche 911 sau Mercedes S-Class Coupe.

Botezata sugestiv si deloc surprinzator LC500 Convertible, decapotabila japonezilor ar putea fi una dintre cele mai frumoase masini din 2019 si chiar ale acestei decade. Indiferent ca discutam despre design-ul interior sau cel exterior.

Lexus LC500 Convertible

Lexus LC500 Convertible

Sub capota, versiunea cu plafon retractabil a fabulosului Lexus LC500 propune o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri, pe benzina, care livreaza exclusiv puntii spate undeva in jurul a 478 de cai putere si 540 Nm.

O cutie automata cu zece rapoarte completeaza in cele din urma fisa tehnica a noului LC500 Convertible. Din pacate, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, in cazul decapotabilei japonezilor, ramane un mister.

Versiunea cu plafon retractabil a fabulosului Lexus LC500 anunta, in schimb, cateva dotari extrem de interesante, printre care si o tehnologie care ajusteaza automat sistemul de climatizare automata si incalzirea din scaune, tetiere, plus volan.

Oferita la vanzare abia din vara anului viitor, decapotabila japonezilor se mai poate lauda si cu iluminare ambientala sau display central de 10.3 inch. Daca mai conteaza, plafonului noului LC500 Convertible se pliaza in 15 - 16 secunde.

Lexus LC500 Convertible

Lexus LC500 Convertible

Lexus LC500 Convertible

Lexus LC500 Convertible

Lexus LC500 Convertible

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Lexus LC500 Convertible
mai multe