Daca n-ai bani de A45 AMG, asta e masina TA. Are 340 CP si compresor electric pentru ZERO LAG

Daca n-ai bani de A45 AMG, asta e masina TA. Are 340 CP si compresor electric pentru ZERO LAG
  • Mercedes pregateste lansarea primului A35 AMG din istorie
  • Noul model va oferi un motor de doi litri si 340 CP
  • Premiera mondiala ar putea aveal loc chiar anul acesta
Distribuie pe Facebook

Mercedes pregateste lansarea primului A35 AMG din istorie. Noul model va oferi un motor de doi litri cu turbina conventionala si compresor electric.

O noua generatie a modelului A-Class a fost lansata oficial chiar la inceputul acestei luni, insa Mercedes nu a suflat nici macar o singura vorba despre versiunile de performanta dezvoltate impreuna cu specialistii diviziei AMG.

Si subliniem pluralul versiuni, deoarece oferta compactei de origine germana va include de-aceasta data, pentru prima data, nu una, ci doua variante sportive proiectate in laboratoarele din Affalterbach.

Noutatea absoluta o va reprezenta mult anticipatul Mercedes A35 AMG, despre care s-a aflat ca va gazdui in compartimentul motor o unitate de doi litri, echipata atat cu o turbina mecanica, cat si cu un compresor electric.

Valorile exacte raman un mare mister la acest moment, dar se estimeaza ca fisa tehnica a viitorului rival din Affalterbach pentru Audi S3 si BMW M140i va dezvalui undeva in jurul a 340 CP si 450 Nm.

De punerea respectivelor numere pe asfalt se va ocupa, deloc surprinzator, un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca sunt extrem de mari sansele ca automobilul german sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in <5 secunde.

La nivel estetic, primul A35 AMG din istoria companiei Mercedes este asteptat de obisnuitele spoilere fata si spate, pe care designerii din Affalterbach le vor combina si de-aceasta data cu jante supradimensionate.

Acum, in ceea ce priveste departamentul interior, ceasurile de bord restilizate, volanul sport in trei spite, scaunele fata cu suport lateral marit si ornamentele specifice versiunilor sportive ar trebui sa se raspunda prezent provocarilor.

Informatiile cu privire la data la care va debuta modelul german sau suma de la care acesta va fi disponibil la vanzare raman la randul lor un mister; nu este insa exclus ca premiera mondiala sa aiba loc chiar in 2018.

Totodata, tinand cont care la baza un A-Class si, in acelasi timp, ca este varianta mai civilizata a sportivei de clasa compacta din Affalterbach, noul Mercede A35 ar putea primi titlul de cel mai accesibil AMG din istoria diviziei de performanta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2018