Daca n-ai bani de Audi A7, asta e masina ta. Foto ca sa te convingi si singur

Daca n-ai bani de Audi A7, asta e masina ta. Foto ca sa te convingi si singur
  • Daca n-ai bani de Audi A7, asta e masina ta
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea la dispozitia doua motorizari turbo - ambele pe benzina, marea batalie pentru clienti urmand a se da intre un propulsor de 1.5 litri - sinonim cu o putere de 188 de cai, si o unitate de doi litri, plus 233 CP.

Iese numaidecat in evidenta prin farurile inguste si grila neobisnuita a radiatorului, insa nici pragurile sculptate atent sau linia interminabila a plafonului - inspirata de fastback-urile cu o caroserie in cinci portiere, nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi sau exagera cu nimic.

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior cuprinde inclusiv un difuzor de aer masiv - condimentat cu o evacuare dubla ori cvadrupla, seria vestilor bune continuand cu jantele pe 19 inch, un eleron controlat electronic - prin intermediul unei...

Changan UNI-V

Changan UNI-V

... comenzi instalate la nivel de cabina, stopuri unite cu o banda iluminata si - nu in ultimul rand, diferite componente care imita fibra de carbon. La interior - departe de privirile insistente ale curiosilor, meniul caracteristic noului Changan UNI-V ofera si un volan multifunctional, aproape hexagonal, cu design in trei spite.

Aceeasi berlina cu alura de fastback se va mai putea lauda - mai mult sau mai putin surprinzator, si cu o tapiterie in doua culori, cu instrumente de bord digitale si un sistem multimedia de ultima generatie - cu functie de recunoastere faciala, plus 10 difuzoare semnate Sony.

Comercializata la preturi incepand de la echivalentul a doar 15.105 euro, masina cu impresii de Audi A7 a mai pregatit si scaune sport, si cusaturi contrastante, si cruise control adaptiv, si - oarecum inutil de adaugat, instalatie de climatizare cu reglare automata. In ceea ce priveste motoarele disponibile - ei bine...

... marea batalie pentru clienti si pentru cumparatori se va da - asa cum afirmam si la inceputul acestui material, intre doua benzinare turbo, ambele pe benzina si cu un numar de patru cilindri - un 1.5 de 188 de cai putere si un 2.0 proiectat pentru a dezvolta circa 233 CP.

Changan UNI-V

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Changan UNI-V
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Noiembrie 2022