Daca n-ai bani de BMW X6, asta e masina ta

Daca n-ai bani de BMW X6, asta e masina ta
  • Daca n-ai bani de BMW X6...
  • ... asta e masina ta
Distribuie pe Facebook

Oferit la preturi incepand de la numai 23.495 de dolari, respectivul SUV cu alura de Coupe costa de peste trei ori mai putin decat controversatul produs al companiei din Munchen.

Ultima parte a lunii aprilie marcheaza debutul unui nou SUV cu alura de Coupe si o nota de plata accesibila, americanii de la Buick anuntand de curand - la jumatatea acestei saptamani, lansarea primului Envista din istorie. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand din vara anului 2023, modelul cu pricina se va remarca - presupunand ca mai era necesara o asemenea precizare, in special prin linia alungita a plafonului, cu mentiunea ca nici grila de dimensiuni mai mult decat generoase a radiatorului nu va trece neobservata.

Buick Envista

Comercializat la preturi incepand de la doar 23.495 de dolari, automobilul in cauza pluseaza, la nivelul departamentului exterior, cu o pereche de faruri duble si un set de jante cu diametrul de pana la 19 de inch, pe cand interiorul autoturismului cu o lungime de aproape 4.64 metri cuprinde inclusiv un display color cu o diagonala de 19 inch - impartit in doua zone diferite de lucru.

Sub capota, primul Buick Envista isi va intampina cumparatorii alaturi de o singura motorizare, unica versiune disponibila constand intr-o unitate turbo cu trei cilindri in linie si o capacitate de 1.2 litri - pe benzina, proiectat de inginerii constructorului de peste Ocean pentru un total de 136 de cai putere. Timpul specific probei 0 - 100 de kilometri pe ora nu reprezinta - similar valorii caracteristice vitezei de top, decat un mare mister, un comunicat pus la dispozitia presei de specialitate anuntand, pe de alta parte, un consum mediu estimat la 7.8 litri la 100 de kilometri.

Buick Envista

Buick Envista

Buick Envista

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Buick Envista
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Aprilie 2023