Daca n-ai bani de BMW X6, asta e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur

Daca n-ai bani de BMW X6, asta e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Daca n-ai bani de BMW X6, asta e masina ta
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor cu doar trei ciliindri in linie si o capacitate de numai 1.2 litri, pe benzina, nu ofera decat 136 CP.

Ultima parte a lunii aprilie a marcat premiera unui nou SUV cu pretentii de Coupe - americanii de la Buick anuntand, in urma cu mai bine de trei saptamani si jumatate, debutul modelului Envista. Acompaniat de o nota de plata de circa 23.495 de dolari, cel mai recent produs al companiei din SUA masoara 4.638 de milimetri in lungime - pe cand ampatamentul nu depaseste pragul de 2.7 metri, dezvaluie fisa tehnica.

Insotita de o motorizare turbo de 1.2 litri si undeva in jurul a 136 de cai putere - pe benzina, respectiva creatie se remarca, din punct de vedere vizual, atat prin farurile duble, cu luminile de zi instalate deasupra unitatilor pentru faza scurta / lunga, cat si prin linia alungita a plafonului, in stilul fastback-urilor cu cinci portiere.

Aceeasi reteta Envista a mai pregatit - in plan stilistic, si un set de jante cu diametrul de 19 inch, in timp ce pachetul tehnologic cuprinde inclusiv o pereche de scaune cu functie de incalzire, subliniaza Buick. Din peisaj nu lipsesc - ce-i drept, nici volanul in trei spite, cu parte inferioara plata, display-ul curbat, impartit in doua zone diferite de lucru, instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii s.a.m.d.

Buick Envista

Buick Envista

Buick Envista

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Buick Envista
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2023