Daca n-ai bani de Maybach, ASTA e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur

Daca n-ai bani de Maybach, ASTA e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Hyundai a lansat in Coreea de Sud o versiune VIP a noului Palisade
  • Luxosul SUV ofera scaune spate individuale si sistem multimedia de top
  • Meniul tehnic ramane neschimbat, cu un motor I4 diesel si un benzinar V6
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare aspirata cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.8 litri ofera aproape 300 de cai putere.

Transformata in unealta oamenilor de la marketing, compania Maybach si-a facut loc, de curand, si in reteta celei mai noi generatii a SUV-ului Mercedes GLS. Odata integrata in oferta masinii care concureaza cu BMW X7, surpriza anticipata de conceptul prezentat in lume sub numele de Mercedes-Benz Vision Maybach Ultimate Luxury... Concept a reusit atraga atentia tuturor, bogati sau saraci.

La momentul de fata, lista de preturi a versiunii Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC lipseste cu desavarsire din peisaj, insa nu trebuie sa fii neaparat un geniu pentru a realiza ca luxoasa creatie cu motor V8 si scaune individuale va costa o avere - si nu ne referim doar la achizitia in sine.

Exista insa si o veste buna pentru cei care nu isi permit o astfel de masina, dar vor sa experimenteze cumva, chiar si la scara redusa, viata la bordul unui astfel de SUV. Solutia disponibila se numeste Hyundai Palisade VIP si, daca imaginile date publicitatii nu sunt suficient de clare, principala atractie o reprezinta... ei bine, cele doua scaune individuale a la Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC, evident.

Aceeasi fabuloasa creatie a companiei sud-coreene se mai poate lauda si cu o consola centrala speciala, cu un suport pentru pahare cu incalzire si racire, plus o pereche de display-uri supradimensionate montat in spatarul scaunelor fata si un set de difuzoare integrate in tetierele scaunelor spate.

In situatia in care mai era nevoie de o asemenea precizare, din dotarea noii versiuni Hyundai Palisade VIP nu lipseste nici tapiteria realizata din piele Nappa, decorata cu diferite accente si detalii. Cat despre motorizarile puse la dispozitia clientilor, situatia nu s-a schimbat cu nimic, ceea ce inseamna ca batalie se va da in continuare intre un diesel de 2.2 litri si un benzinar V6 cu capacitatea de 3.8 litri.

Hyundai Palisade VIP

Hyundai Palisade VIP

Hyundai Palisade VIP

Distribuie pe Facebook
mai multe