Daca n-ai bani de Q8, ASTA e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur

Daca n-ai bani de Q8, ASTA e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Daca n-ai bani de Q8, ASTA e masina ta
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cea mai noua creatie in materie de SUV-uri Coupe ti-a pregatit multe motorizari turbo pe benzina si motorina - unele in patru, altele cu sase cilindri la datorie, cu puterea maxima disponibila urcand pana la valoarea de 367 de cai.

Ti-ai dorit dintotdeauna sa detii un Audi Q8, insa nu ti-ai permis niciodata o astfel de masina? Prima generatie a compactei vandute sub numele de Q3 Sportback ar fi solutia ideala, mai ales daca nu vrei sa stai dupa noul Q5 Sportback.

Dezvelit in urma cu doar cateva momente, dar programat sa ajunga pe piata abia de anul viitor, concurentul duoului format din BMW X4 si Mercedes GLC Coupe se remarca printr-un design familiar, inspirat de cea de-a doua generatiei a gamei Q5 - atat la interior, cat si la exterior.

Audi Q5 Sportback

Audi Q5 Sportback

Audi Q5 Sportback

Aspectul agresiv al partii frontale, cu grila supradimensionata a radiatorului in prim plan, dar si aripile laterale bine conturate sau silueta caracteristica unui fastback se numara printre principalele atractii exterioare. La interior, in schimb...

... meniul disponibil cuprinde inclusiv un volan multifunctional cu parte inferioara plata, in spatele caruia se ascund celebrele ceasuri de bord digitale, seria vestilor bune continuand cu scaunele fata cu suport lateral marit si display-ul de 10.1 inch destinat sistemului de infotainment.

Pe plan tehnic, primul Audi Q5 Sportback ti-a pregatit o gama variata de motorizari turbo pe benzina si motorina, unele in patru, altele cu sase cilindri la datorie. Cea mai puternica varianta este versiunea hibrida 55 TFSI e cu 367 CP in total.

Rivalul duoului format din BMW X4 si Mercedes GLC Coupe se mai poate lauda, de asemenea, si cu faruri cu matrice de LED-uri, cu stopuri cu tehnologie OLED, plus incarcare wireless a telefonului mobil si instalatie audio de inalta fidelitate de la Bang & Olufsen, cu 19 difuzoare.

Audi Q5 Sportback

Audi Q5 Sportback

Audi Q5 Sportback

Audi Q5 Sportback

Audi Q5 Sportback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Audi Q5 Sportback
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2020