Daca n-ai bani de Range Rover, ASTA e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur

Daca n-ai bani de Range Rover, ASTA e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Chinezii au copiat cea mai recenta generatie a legendarului Range Rover
  • Noul Hunkt Canticie costa insa de zece ori mai putin decat originalul
  • Propulsia masinii chinezesti va fi asigurata de un 2.0 turbo cu 218 CP
Distribuie pe Facebook

Ai visat dintotdeauna la un Range Rover, insa nu ti-ai permis niciodata unul? Fa cunostinta cu noul... Hunkt Canticie.

O noua saptamana, o noua masina chinezeasca acuzata ca seamana prea mult cu una existenta. De-aceasta data este vorba despre un oarecare Hunkt Canticie, care imita destul de bine cea mai recenta generatie a legendarului Range Rover.

Vestea buna, daca se poate spune asa, este ca modelul companiei din provincia Hubei costa echivalentul a numai 18.042 dolari.

Hunkt Canticie

Hunkt Canticie

La polul opus, un Range Rover real porneste pe piata din China de la aproape 173.000 de dolari. Discutam, asadar, despre echivalentul unei diferente de peste 150.000 de dolari intre faimosul off-roader britanic si acest nou Hunkt Canticie.

Revenind si ramanand la automobilul companiei din provincia Hubei, propulsia sa este asigurata de o unitate cu doar patru cilindri.

Cu o configuratie care mai include si o capacitate de doi litri, motorizarea cu pricina asigura o putere maxima de 218 CP. Suficient pentru ca modelul Hunkt Canticie sa atinga 185 de kilometri pe ora, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Totodata, aceeasi copie a actualului Range Rover se mai poate lauda si cu o lungime similara originalului, de aproape cinci metri.

In functie de echiparea aleasa, lista cu dotari standard cuprinde o cutie automata cu opt rapoarte, plus un sistem de tractiune spate sau integrala. La interior, principala atractie o reprezinta perechea display-uri de la nivelul plansei de bord.

Hunkt Canticie

Hunkt Canticie

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Noiembrie 2019