Daca nu vrei diesel, asta e masina ta. Are motor V8 pe benzina si 500 CP in standard

Daca nu vrei diesel, asta e masina ta. Are motor V8 pe benzina si 500 CP in standard
  • Audi lanseaza versiunea pe benzina a noului SQ7 TDI
  • SUV-ul cu motor V8 TFSI va fi oferit doar in SUA
  • Propulsorul respectiv dezvolta 500 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora dureaza doar 4.3 secunde, potrivit primelor informatii oficiale.

La mai bine de sase luni de la debutul versiunii imbunatatite a modelului SQ7, Audi anunta lansarea unui nou sistem de propulsie pentru SUV-ul cu cel mai puternic motor diesel din industrie. Un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine, acesta va fi oferit exclusiv peste Ocean, pe piata auto din SUA.

Potrivit primelor informatii oficiale, unitatea in cauza dezvolta o putere maxima de 500 de cai, livrata ulterior ambelor punti.

Inutil de mentionat, respectiva motorizare - a carei capacitate cilindrica se ridica la patru litri, vine la pachet alaturi de o cutie automata cu opt trepte de viteza. Dupa cum precizam si anterior, chiar si la inceputul acestui material, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 96 km/h este de doar 4.3 secunde.

Meniul oferit in standard continua cu o suspensie pe aer si un sistem de directie integrala, pe cand diferentialul sport costa in plus.

Acum, daca vine vorba despre aspectul estetic, adevarul este ca Audi nu a publicat nicio fotografie oficiala a noului SQ7 TFSI. Versiunea cu motor diesel (foto) ar trebui sa reprezinte insa principalul punct de atractie, cu ale sale spoilere fata si spate agresiv stilizate, jante din aliaj de dimensiuni generoase s.a.m.d.

Odata ajunsi la interior, pasagerii vor descoperi inclusiv volan sport, scaune cu suport lateral marit si ceasuri de bord redesenate.

Nu la fel de bine suna si pretul de vanzare al SUV-ului care ascunde sub capota un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine, de patru litri si 500 de cai putere. 84.800 de dolari este suma minima pe care clientii o vor avea de achitat, suma care urca pana la 90.400 de dolari in cazul echiparii superioare Prestige.

Audi SQ7 TDI Facelift

Audi SQ7 TDI Facelift

Audi SQ7 TDI Facelift

Audi SQ7 TDI Facelift

Audi SQ7 TDI Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Audi SQ7 TDI Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2020