Daca nu vrei s-auzi de BMW, asta e masina ta. Compania producatoare a publicat acum primele imagini oficiale

Daca nu vrei s-auzi de BMW, asta e masina ta. Compania producatoare a publicat acum primele imagini oficiale
  • Daca nu vrei s-auzi de BMW, asta e masina ta
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini oficiale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si compresie variabila livreaza ambelor punti undeva in jurul a 268 de cai putere. Plus 379 Nm.

Impinsa de la spate de lansarile extrem de spectaculoase ale conationalilor de la Acura si Lexus, respectiv vecinilor de la Genesis, divizia de lux a companiei Nissan isi propune sa iasa din conul de umbra in care s-a scufundat si sa revina in centrul atentiei publicului larg. Prima miscare in acest sens a fost facuta in urma cu numai cateva momente si consta in prezentarea oficiala a primului QX55 din istoria marcii Infiniti.

Infiniti QX55

Infiniti QX55

Programata sa-si faca apritia in showroom-urile din Statele Unite ale Americii si Canada incepand cu primavara anului 2021, respectiva masina are ca principal rival duoul format din BMW X4 si Mercedes GLC Coupe. Drept urmare, meniul specific departamentului exterior cuprinde, pe langa deja obisnuitele prize uriase de aer si blocuri optice cu tehnologie LED, inclusiv o linie alungita a plafonului, demna de un fastback, evident.

Seria vestilor bune continua la interior, acolo unde noul Infiniti QX55 mizeaza pe doua display-uri color pentru afisarea tuturor informatiilor caracteristice sistemului de infotainment, instalatiei de climatizare s.a.m.d. Pentru amatorii clasicului, cea mai noua creatie care poarta semnatura specialistilor diviziei de lux a companiei Nissan a pregatit nenumarate comenzi fizice, dar si instrumente de bord cu design analog.

Creata pentru a concura impotriva unor nume precum BMW X4 si Mercedes GLC Coupe, masina prezentata publicului larg in urma cu doar cateva momente adopta in compartimentul motor un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si compresie variabila. Capabila sa livreze ambelor punti un set de valori maxime cu 268 de cai putere, plus 379 Nm in prim plan, motorizarea de doi litri lucreaza alaturi de o cutie automata CVT.

Infiniti QX55

Infiniti QX55

Infiniti QX55

Infiniti QX55

Infiniti QX55

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (55) Poze Infiniti QX55
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Noiembrie 2020