Daca nu vrei s-auzi de BMW, asta e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur

Daca nu vrei s-auzi de BMW, asta e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Daca nu vrei s-auzi de BMW, asta e masina ta
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare aspirata cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.5 litri livreaza persoanei de la volan pana la 295 de cai putere.

Ultima jumatate a primei luni de vara marcheaza premiera unei noi masini in gama Infiniti. Prezentata publicului larg in cursul acestei dimineti, noua generatie QX60 a pregatit un design extrem de impozant la exterior, in timp ce interiorul promite sa-si intampine viitorii oaspeti intr-o atmosfera moderna si mega-luxoasa.

Lista atractiilor principale debuteaza, fara nicio alta introducere, cu grila uriasa din dotarea radiatorului, contrastata puternic de farurile cu LED usor inguste.

Totodata, nu vor trece neobservate nici noua nuanta Moonbow Blue, jantele de 20 de inch, diferitele accente de crom. Aceeasi noua generatie QX60 de la Infiniti se va mai putea lauda si cu aripi laterale bine conturate, dar si cu o trapa panoramica de dimensiuni generoase sau stopuri unite cu o banda de culoare neagra.

Infiniti QX60

Respectiva masina a mai pregatit si doua display-uri color, de cate 12.3 inch fiecare: unul pentru instrumentele de bord, altul pentru sistemul de infotainment.

Proiectata pentru a continua batalia predecesorului cu produse precum Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE, noua generatie Infiniti QX60 isi va mai intampina clientii si cu o tapiterie din piele semianilina, ornamente din lemn masiv, accente metalice. Din peisaj nu lipsesc nici cusaturile realizate sub forma de carouri.

Aceeasi reteta specifica noii masini cuprinde inclusiv scaune multifunctionale, afisaj pe parbriz, instalatie audio cu 17 difuzoare marca Bose, hotspot Wi-Fi etc.

Noua generatie QX60 de la Infiniti continua sa ofere in compartimentul motor un benzinar aspirat cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.5 litri. Vechea transmisie cu variatie continua a fost, in schimb, inlocuita cu o cutie automata in noua rapoarte, potrivit primelor informatii si detalii oficiale prezentate publicului larg.

Vanzarea noii masini va incepe pana la sfarsitul lui 2021, cu mentiunea ca nota de plata nu reprezinta decat un mare mister la momentul de fata, din pacate.

Infiniti QX60

Infiniti QX60

Infiniti QX60

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze Infiniti QX60
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2021