Daca nu vrei s-auzi de BMW Seria 5, asta-i masina ta. Are scaune ventilate si display OLED de 27 de inch

Daca nu vrei s-auzi de BMW Seria 5, asta-i masina ta. Are scaune ventilate si display OLED de 27 de inch
  • Daca nu vrei s-auzi de BMW Seria 5, asta-i masina ta
  • Are scaune ventilate si display OLED de 27 de inch
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o pereche de faruri cu LED. Plus jante cu diametrul de 20 inch, sculptate din aliaj usor.

Cea de-a doua jumatate a anului curent marcheaza debutul unui nou automobil de la Genesis, celebra companie sud-coreeana de lux publicand - in cursul zilei de luni, primele fotografii si informatii oficiale cu privire la versiunea imbunatatita a familiei G80. Conceput special pentru a concura impotriva unor rivali precum BMW Seria 5, respectivul autoturism se remarca numaidecat prin design-ul complet redesenat al partii frontale, meniul specific departamentului exterior cuprinzand inclusiv un set de jante de 20 de inch - din aliaj usor, conform unui comunicat oferit presei.

Genesis G80 Facelift

Genesis G80 Facelift

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand cu 2024, la un pret de pornire momentan necunoscut, varianta cu pricina pluseaza cu un interior de top, acolo unde lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un display OLED - cu o diagonala de 27 de inch. Cu precizarea ca din peisaj nu lipsesc - potrivit documentului mentionat si anterior, nici tapiteria confectionata din piele perforata, scaunele cu functie de ventilatie, volanul in trei spite ori instalatia de climatizare cu reglare automata.

Gama de motorizari a noului Genesis G80 Facelift ramane, la randul sau, un mister, drept pentru care tinem sa amintim ca actuala reteta a produsului proiectat pentru a concura impotriva unor modele precum BMW Seria 5 isi intampina cumparatorii - in configuratia de baza, alaturi de un motor turbo cu patru cilindri, cu capacitate de 2.497 de centimetri cubi, si 300 de cai putere pe puntea spate. Unitatii in cauza i se alatura atat o a doua motorizare termica, un V6 twin-turbo de 3.5 litri - cu 375 CP, cat si un sistemul de propulsie suta la suta electric, cu 365 de cai putere.

Genesis G80 Facelift

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Decembrie 2023