Daca nu vrei s-auzi de Golf 8, asta ar putea fi masina ta. Uite aici cu cat se vinde-n Romania

Daca nu vrei s-auzi de Golf 8, asta ar putea fi masina ta. Uite aici cu cat se vinde-n Romania
  • Daca nu vrei s-auzi de Golf 8, asta ar putea fi masina ta
  • Uite aici cu cat se vinde-n Romania
Distribuie pe Facebook

Climatizarea automata, jantele din aliaj, dar si motorizarea turbo sau ceasurile digitale sunt oferite in standard.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ sapte ani, cea mai recenta generatie a compactei cunoscute sub numele de Peugeot 308 a primit, de curand, un facelift subtil. Noua versiune a masinii proiectate pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Golf 8 a ajuns zilele acestea si in Romania, la 18.256 de euro.

In configuratia de baza, reteta standard cuprinde inclusiv o unitate 1.2 PureTech Turbo de 110 CP, asociata unei transmisii manuale.

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, totodata, si luminile de zi cu tehnologie LED sau jantele din aliaj de 16 inch.. Lista respectiva continua cu instrumente de bord digitale, senzori de parcare spate, plus climatizare cu reglare automata a temperaturii si sistem multimedia cu display tactil si sase difuzoare, printre altele.

Pe piata din Romania, cea mai recenta iteratie a compactei cunoscute sub numele de Peugeot 308 se vinde in patru echipari diferite.

Cu mentiunea ca variantele de top se bucura in standard inclusiv de camera pentru marsarier, proiectoare de ceata si chiar navigatie. La care se adauga un pachet Safety Plus, cu sistem de franare automata, detector semne limita viteza, detector oboseala sofer, alerta mentinere banda de circulatie, comutare automata faza drum.

Daca vine vorba insa despre motorizari, noua masinai mai ofera si un 1.2 PureTech Turbo de 130 CP, plus un 1.5 BlueHDi cu 99 / 130 CP.

Peugeot 308 facelift

Peugeot 308 facelift

Peugeot 308 facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Peugeot 308 facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 August 2020